Blagoevgrad

Темата е заключена.

20.06.07
13:40

pi4ove ot kade da kupa hranitelni dobavki ot IPON ili VITALIS.Kade sa po pe4eni? :question:

Не забравяй кирилицата.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 12:27.

20.06.07
20:57

I P O N разбира се

21.06.07
08:46

казано от vladi 111 на 20.06.07, 20:57:

I P O N разбира се

Да наистина е така но пък във Виталис е по добре заредено струва ми се, но и в Ипон ще ти доставят ако си поръчаш, между другото те са вече с нов адрес

21.06.07
10:12

вярно има повече стока ама е на ебати фирмите.А и доста по скъпо,разликата в един продукт е поне 3-4лв.Впечатление в
Виталис ми направи че нямат лоша стока ако ги питаш тях.Всичко им е хубаво, само и само да ми вземат парите.
В Ипон са по коректни и ми казаха че целта не е да ми продадат само продукта а да получа най-добрия резултат от него.

21.06.07
12:19

Прав е ,във Виталис едно време ми дадоха креатин монохидрат за да сваля килограми.дадох 68лв. зо него и се надух с вода като бачва.Иди ги разбери.После отидох в Ипона и ми помогнаха да стопа 10кг. и то 90% бяхя мазнини.
имат едни ампули течен Л-карнетин дето са направо супер 2000мг в доза и с комбинация чист протеин се получи.
Е момчето доста неща ми обясни и за храненето де. Много съм доволен от тях.

BO

22.06.07
07:16

Тук имам чувството че темата е оплюйте Виталис  :cheese:

Не съм от БЛАГОЕВГРАД но бях на Банско и минах нагости при приятели, и бих казал Виталис е доста по-добър

AL

22.06.07
09:34

:question: :)

казано от vladi83 на 21.06.07, 10:12:

вярно има повече стока ама е на ебати фирмите.А и доста по скъпо,разликата в един продукт е поне 3-4лв.Впечатление в
Виталис ми направи че нямат лоша стока ако ги питаш тях.Всичко им е хубаво, само и само да ми вземат парите.
В Ипон са по коректни и ми казаха че целта не е да ми продадат само продукта а да получа най-добрия резултат от него.

Я изброи “ебати фирмите” присъстващи в Виталис та да знаем кои са?

Мнението беше редактирано от ale на 22.06.07 09:38.

22.06.07
10:25

nutrim firma li e?best bodi firma li e?biogame firma li e?Боли ме от каде искате пазарувайте ,но не мисля че е етично
да гледат само да продават.Всеки е в правото си.
Е друго е да пиеш креатин монохидрат за сваляне нали?Пазарувах от там за последен път.
карнитеч на юниверсал ми излезе 59лв.А навсякаде е по 50-52лв.

Мнението беше редактирано от vladi83 на 22.06.07 10:39.

AL

22.06.07
11:13

казано от vladi83 на 22.06.07, 10:25:

nutrim firma li e?best bodi firma li e?biogame firma li e?Боли ме от каде искате пазарувайте ,но не мисля че е етично
да гледат само да продават.Всеки е в правото си.
Е друго е да пиеш креатин монохидрат за сваляне нали?Пазарувах от там за последен път.
карнитеч на юниверсал ми излезе 59лв.А навсякаде е по 50-52лв.

В магазина присъстват почти всички водещи фирми на българският пазар ,а това че ти си фен на ИПОН НЕ ТИ ДАВА ПРАВО ДА ПЛЮЕШ .И двата магазина продават на едни и същи цени.Щом за теб бест боди не е фирма пий си JK и си затваряий плювалника. :coolgrin:

Мнението беше редактирано от ale на 22.06.07 11:19.

22.06.07
11:58

Ти сигурно си професионален културис.Много ги разбираш нещата затова в нашия град са всички културисти като теб.
Пия Юниверсал за твое сведение както и Оптимум пак ти си давай парите за бест боди и нутрим.
Не съм фен на Ипон просто са доста по добре запознати  и разбират нещата повече.

22.06.07
12:17

е то като гледам как ги разбираш нещата щом можеш да сравняваш бест боди с нутрим, явно си голям разбирач!!! марка която е утвърдена в цяла европа и произвежда за още доста марки, и използва само най - качествените суровини, хвани и виж че я има в всички онлайн шопове, в германия и мн голяма част от европа,а навсякъде в европейския съюз, и в всички чужди форуми отзивите са без забележка към марката и ти да я сравниш с нутрим и биогейм леле!!!

22.06.07
12:29

да прав си на Олимрията само бест боди рекламират.казвам че е посретсвена като нутрим

22.06.07
12:47

Виждам, че си много навътре в нещата! :))) Можещ да разгледаш и да сравниш цените на нашите продукти в Германия или където и да е в Европа, и тези на Юниверсал и Оптимум в САЩ! Специално Оптимум е една от най-евтините марки в САЩ, а това което се продава в БГ, като Юниверсал почти изцяло се внася от Унгария, страни от Третия свят, както се произвежда и в БГ, това е само за информация, нас не ни касае! Но защо ли ти ги обяснявам тези неща, ти така или иначе ги разбираш нещата и явно трябва да си запознат с фактите!!!  Разгледай www.best-body-nutrition.com и prosport.de!

22.06.07
12:56

Разглеждайки мненията ти по темата, с просто око се вижда че се опитваш да хвалиш някакво магазинче в Благоевград! Подходът ти не е правилен да използваш нашите продукти във войната си с Виталис, още повече да даваш невярна информация! Ако магазинът Ви беше толкова добър, колкото Виталис щяхме да работим с вас, но правилото е най-добрите да работят с най-добрите!!!

22.06.07
13:50

Никой не искам да хваля ,аз останах по доволен от “другото магазинче” а дали вие и вашата фирма сте най-добрите това само Вие го твардите.Продуктите ви не са нищо особено.И едва ли работите с най-добрите.Може да сте запознат с нещата повече от мен,но не сте пазарували от нито единия от магазините в нашия град за да знаете кой е добър и кой не.
Аз си мисля че тези магазини трябва да консултират клиентите а не само да продават стока.
Това не е баничарница нали?
Пожелавам ви успех на вашата фирма и дано останете на пазара.
Не ми пука дали Ипона или “най-добрите” Виталис имат повече стока и дали е ваша или не.
НИЕ ИСКАМЕ ДА НИ ПОМОГНАТ В ТРЕНИРОВКИТЕ
Иначе София е близо и можем винеги да отидем там.

22.06.07
14:36

Здравейте на всички,казвам се Иван Милчев и съм собственик на магазин Ипон в Благоевград.
Интересна тема сте захванали и още по-интересни коментари чета.
Благодаря на хората който харесват нашия магазин както и на хората който ни критикуват.
Ще вземем поука и ще се опитаме да бъдем още по-добри.
Ние уважаваме магазин Виталис и част от тяхната работа,така че не бъдете толкова критични към тях.
И ние си имаме нашите слабости както всички.
А на човека който ни нарича “магазинче” ще кажа че магазинчето зарежда 90%от залите в града
както и в Дупница, Имаме дистрибутори в Банско,Разлог и Петрич.
Работим с националния отбор по таеклон-до,клубове по лека и тежка атлетика,СПА-центрове и още доста други.
МИСЛЯ ЧЕ ТОЗИ САЙТ Е ЗА ДА ПОМАГА НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ПОСТИГНАТ ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ А НЕ ДА
СА ХВАЛЯТ НЯКОЙ КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ТРЕНЕРАЩИ И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

22.06.07
17:58

Имам отношения с хората, които стоят зад Виталис и смятам, че са много коректни. Това е което мога да кажа по темата... Но е тъпо да се плюят един другиго... всеки се старае да е най-добър, но винаги има и минуси...

ПМ

22.06.07
18:18

Със собствениците на Виталис и аз се познавам лично и към момента мога да дам само положителен коментар, да продължават да са така коректни и да не им пука за отзивите на другите .

Нямам никакви наблюдения върху другия магазин и не желая да го коментирам.

22.06.07
18:55

А за Нутрент какво мислите?тука се изредихте да коментирате кой от града кой не ,всички давате мнение.
а  бе зад Виталис да не седи ВИС ? :coolmad:  :lol:

Мнението беше редактирано от vladi 111 на 22.06.07 20:20.

22.06.07
20:26

казано от vladi 111 на 22.06.07, 18:55:

А за Нутрент какво мислите?тука се изредихте да коментирате кой от града кой не ,всички давате мнение.
а  бе зад Виталис да не седи ВИС ? :coolmad:  :lol:

Айде стига си умувал, че ми писна да ти чета глупостите...

23.06.07
06:35

да не те кара насила да ги четеш,професори.
Аз лично Нутрент не съм пил ,тази фирма мисля че д-р Хубенов я вкарва.

23.06.07
13:08

Ей хора много се палят някой,но истината понякога боли.За цените в двата магазина дали са различни незнам те са каталожни.За това че и двата имат минуси е така.Е аз пазарувах от Виталис доста отдавна още когато нямаше Ипон в града и знам че магазина си правеше каквото си иска с цени и обслужване.Но когато направиха новия магазин Ипон от Виталис  почнаха да се мазнат.
Да ама защо чак тогава?
Интересното е че от момчетата в Ипона не съм чул  лоша дума за Сашо от виталис.Даже когато не са имали нещо са ме пращали да вида при него.Немога да кажа същото за Виталис обече.
Е всеки има право да пазарува от кадето си иска.
А на Бест Боди мога да кажа да че ние потребителите казваме кой е най-добър а не вие дето ги продавате.

Мнението беше редактирано от Bobos на 24.06.07 15:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1