20.06.07
14:33
Кой е най-добрият спорт който може да се съчетае с бодибилдинга?
20.06.07
15:20
Аз бих предпочел плуване или гребане, като в никакъв случай не бих казал, че са най-добрите. Въпрос на вкус (казало ...). :)
“силово ядене” и “спане по часовник” са най подходящи май. :lol:
сериозно ...... силовия трибой е май най-близкото
20.06.07
20:10
Лека атлетика :)
20.06.07
21:43
Може всеки един спорт ,ама веднъж на две седмици ,макс -една. Ти ако си напреднал с тренировките в залата ,сам ще видиш защо.
Еми на мен ми се отваря възможност да ходя нещо бокс,борба ралти:-)За плуването добре ама за силовия трибой май съм малък още:)
казано от NRG на 20.06.07, 14:33:
Кой е най-добрият спорт който може да се съчетае с бодибилдинга?
Професионално занимаващия се с нищо не може да го съчетае, любителя със всичко, като аз лично бих плувал (но нямам време).
бокса хаби много калории.много. като почнах за 2 седмици свалих 7 кг. като през това време си спазвах хранителния режим от времето, когато ходих на фитнес. така че внимавай, в избора, начина на тренировка, абе във всичко. какви са ти амбициите с бокса - сериозно да тренираш или само за лятото ?
По принцип за лятото,но ще видя после дали ще продължавам(то от даскалото не остава много време)
napukvacia колко пъти в седмицата тренираше бокс?И какво свали мазнини или/и мусколи?
Мнението беше редактирано от NRG на 22.06.07 14:06.
По-скоро някакъв вид борба. В бокса ти трябва да си експлозивен, а това няма да се получи със стандартните тренировки за покачване на ММ, а и само ще свалиш кила.
:)
23.06.07
07:41
Борба