19.06.07
18:07
На 26 години сам.Висок съм 178см и тежа 60 кг
От 10 год не мога да мръдна от това число 60.Само в казармата бях 65.
Вярно,че пропускам ядене,но все пак !
Ако можете да ми направите някаква програма за пон.сряда.петък ще сам ви много благодарен !!!
Купил съм си протеин (Joe Weider`s VICTORY,POWER GAINER) но не знам дали е добър въпреки,че ми взеха 50 лв за него :)
Дали да го комбинирам с глутамин ?Понеже не искам да ползвам креатин.
И дали ми трябва таурин ?Мерси предварително за всички съвети !!!
И да добавя,че съм телосложение тип жилка :)
без да ядеш, няма да стане.с тоя гейнър само можеш да си помогнеш в храненето, но без него не става.
20.06.07
19:24
Най-важна е храната-особено за тези,които качват трудно!Това значи МИНИМУМ 5гр. въглехидрат,2,2гр. протеин и 1-1,5гр. мазнини на кг телесно тегло.Пограма-най-добре ще е да установиш с кои упражнения се натоварваш най-добре и да използваш именно тях.Отдели малко време и разбери кое работи най-ефективно за теб.И отново-добавките са именно ДОБАВКИ,въпреки,че има т.нар. заместители на хранене не разчитай на тях да заменят повече от едно хранене през деня.
Значи братле никога не е късно . Единственото за което си закъснял при теб е разширяването
на раменете погледнато откъм развитие на костната система. За другото никога не е късно
освен ако не се разболееш или най- лошото. Можеш да покачваш мускулна маса без проблем
Ако искаш сериозни резултати ти трябва стероид доколкото се запознах с твоя случай.
Най-малкото ти трябва креатин в случай че нямаш проблеми с бъбреците.
Относно гейнера на Уидър изобщо не си сбъркал- перфектни продукти са.
Аз взимам аминокиселини на Уидър и съм много доволен.
Тренирай здраво и зоби , иначе нищо няма да стане. Това всички го знаят но го премълчават
казано от bigbuldog на 23.06.07, 17:07:
Тренирай здраво и зоби , иначе нищо няма да стане. Това всички го знаят но го премълчават
Айде стига глупости!
казано от bigbuldog на 23.06.07, 17:07:
Значи братле никога не е късно . Единственото за което си закъснял при теб е разширяването
на раменете погледнато откъм развитие на костната система. За другото никога не е късно
освен ако не се разболееш или най- лошото. Можеш да покачваш мускулна маса без проблем
Ако искаш сериозни резултати ти трябва стероид доколкото се запознах с твоя случай.
Най-малкото ти трябва креатин в случай че нямаш проблеми с бъбреците.
Относно гейнера на Уидър изобщо не си сбъркал- перфектни продукти са.
Аз взимам аминокиселини на Уидър и съм много доволен.
С каква костна сиситема е закъснял, та той да не трупа кости, раменете се разширяват от трупане на мускул там! И какви стероиди?! И за какво му е да зоби, на състезание не съм прочел, че иска да ходи?!
Абе МОНСТАР костната система се развива до 25 годишна възраст
Ти на 27 ми бъди една педя между раменете пък ми покачвай колкото
искаш маса в тях. Погледни момчета които плуват от малки и ще ме
разбереш какво искам да кажа- след 25 това не може да се постигне
По повод репликата от господин модератора-моето
уважение но РОНИ МАРКУС И ДЖЕЙ не са това което
виждаме само от кльопане на риба тон, яица,мляко и мръвки
Който има опит над 5 години в залата го знае това нещо
Петко К - Като начало не пускай поредни постове.
Мнението беше редактирано от Петко К на 24.06.07 23:06.