Късно ли е вече?

SH

19.06.07
18:07

На 26 години сам.Висок съм 178см и тежа 60 кг
От 10 год не мога да мръдна от това число 60.Само в казармата бях 65.
Вярно,че пропускам ядене,но все пак !
Ако можете да ми направите някаква програма за пон.сряда.петък ще сам ви много благодарен !!!
Купил съм си протеин (Joe Weider`s VICTORY,POWER GAINER) но не знам дали е добър въпреки,че ми взеха 50 лв за него :)
Дали да го комбинирам с глутамин ?Понеже не искам да ползвам креатин.
И дали ми трябва таурин ?Мерси предварително за всички съвети !!!
И да добавя,че съм телосложение тип жилка :)

19.06.07
19:31

без да ядеш, няма да стане.с тоя гейнър само можеш да си помогнеш в храненето, но без него не става.

ZO

20.06.07
19:24

Най-важна е храната-особено за тези,които качват трудно!Това значи МИНИМУМ 5гр. въглехидрат,2,2гр. протеин и 1-1,5гр. мазнини на кг телесно тегло.Пограма-най-добре ще е да установиш с кои упражнения се натоварваш най-добре и да използваш именно тях.Отдели малко време и разбери кое работи най-ефективно за теб.И отново-добавките са именно ДОБАВКИ,въпреки,че има т.нар. заместители на хранене не разчитай на тях да заменят повече от едно хранене през деня.

23.06.07
17:07

Значи братле никога не е късно . Единственото за което си закъснял при теб е разширяването
на раменете погледнато откъм развитие на костната система. За другото никога не е късно
освен ако не се разболееш или най- лошото. Можеш да покачваш мускулна маса без проблем
Ако искаш сериозни резултати ти трябва стероид доколкото се запознах с твоя случай.
Най-малкото ти трябва креатин в случай че нямаш проблеми с бъбреците.
Относно гейнера на Уидър изобщо не си сбъркал- перфектни продукти са.
Аз взимам аминокиселини на Уидър и съм много доволен.
Тренирай здраво и зоби , иначе нищо няма да стане. Това всички го знаят но го премълчават

23.06.07
18:15

казано от bigbuldog на 23.06.07, 17:07:

Тренирай здраво и зоби , иначе нищо няма да стане. Това всички го знаят но го премълчават

Айде стига глупости!

23.06.07
21:21

казано от bigbuldog на 23.06.07, 17:07:

Значи братле никога не е късно . Единственото за което си закъснял при теб е разширяването
на раменете погледнато откъм развитие на костната система. За другото никога не е късно
освен ако не се разболееш или най- лошото. Можеш да покачваш мускулна маса без проблем
Ако искаш сериозни резултати ти трябва стероид доколкото се запознах с твоя случай.
Най-малкото ти трябва креатин в случай че нямаш проблеми с бъбреците.
Относно гейнера на Уидър изобщо не си сбъркал- перфектни продукти са.
Аз взимам аминокиселини на Уидър и съм много доволен.

С каква костна сиситема е закъснял, та той да не трупа кости, раменете се разширяват от трупане на мускул там! И какви стероиди?! И за какво му е да зоби, на състезание не съм прочел, че иска да ходи?!

24.06.07
20:06

Абе МОНСТАР  костната система се развива до 25 годишна възраст
Ти на 27 ми бъди една педя между раменете пък ми покачвай колкото
искаш маса в тях. Погледни момчета които плуват от малки и ще ме
разбереш какво искам да кажа- след 25 това не може да се постигне
По повод репликата от господин модератора-моето
уважение но РОНИ МАРКУС И ДЖЕЙ не са това което
виждаме само от кльопане на риба тон, яица,мляко и мръвки
Който има опит над 5 години в залата го знае това нещо

Петко К - Като начало не пускай поредни постове.

Мнението беше редактирано от Петко К на 24.06.07 23:06.

24.06.07
23:09

Абе къде отиде до Маркус и Джей! Човека сега почва, ще минат няколко години, преди да му потрябва химия, за да напредва! И под сериозни резултати не се разбира само да станеш говедо и да ходиш на Олимпия!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1