20.06.07
14:40
Искам да попитам дали може при НВД да хапвам по 2-3 праскови примерно. :) Защото мн ги обичам , но незнам дали няма да прецакат работата ;)
20.06.07
15:05
Еми има плодова захар в тях , не е препоръчително ! :)
20.06.07
15:10
1-2 ще прецакат ли целия режим ? :)
20.06.07
15:19
Според мен не би имало проблем, ако ги приемаш сутрин като първо хранене. По принцип си мисля, че тогава е правилното време за плодове.
До колкото знам в плодовете има фруктоза ,която се натрупва под формата на гликоген в черния дроб а не в мускулите.Следователно 2-3 праскови не биха ти прецакали “работата” :) Но това са само лични разсъждения.
И да и не(за гликогена в черния дроб).Обсъждали сме го ама в други теми.
2-3 праскови няма да са проблем ако се уцели подходящ момент за приема им и се съобразят въглехидратите спрямо дневния прием.
Но между шоколада и плода, второто е по-малкото зло :P
Вие говорите за плодовете се едно са мазнини.Стига се притеснявали нищо няма да стане ако ги ядеш.Важното е да не се яде пържено и секви гадни лайна.Прави си кардио и нищо не може да ти наруши режима.Аз преди кат ядях лайна и си тичах пак бех свалил 10кг.Ако искаш да се орелефиш ти препоръчвам именно тичането.Според мен това си остава най-доброто кардио за релеф.
Мнението беше редактирано от Ест на 20.06.07 20:51.
20.06.07
20:56
малко извън темата ама... и аз смятам, че тичането е най-доброто за релеф! :)
казано от emzo на 20.06.07, 17:53:
И да и не(за гликогена в черния дроб).Обсъждали сме го ама в други теми.
2-3 праскови няма да са проблем ако се уцели подходящ момент за приема им и се съобразят въглехидратите спрямо дневния прием.Но между шоколада и плода, второто е по-малкото зло :P
“Не” защо ? Обоснови се моля, да мога да си попълня празнините в знанията :)
Понякога излишно се вманиачавате ;)
Всеки знае че от плодове и зеленчуци по-полезно няма. Според мен по никакъв начин няма да ти попречат дори 5 праскови на ден. Лично аз свалях от щкембето дори в период, в който се храних предимно с бургери, дюнери, кола да не говоря че отнасях и по една тарелка толумби че баща ми взимаше всеки ден :D Разбира се си е и до метаболизъм (моя не е много бърз) но просто съм убеден че плодовете даже ще са ти полезни ;) Хапвай смело ;)
Според мене формулата за отслабване е следната
Никакво Сладко (плодовете не се броят)
Никакво Газирано
Никакъв Хляб
Никакво Пържено
Никакво ядене след 5 (в краен случай 6) но естествено правилните прахчета за да не почват катаболните процеси ;)
Лично при мен работи и сега от понеделник го почвам ;)
24.06.07
15:47
а кои са тези “правилни прахчета” ?
кви ги говориш никво ядене след 5 бе.Аз до следващия ден ще умрем от глад бе.Може и в 22 да си ядеш белтъци или обезмаслено сирене,сурватечен протеин.На мен ако последното ядене е в 5 мускулите ще ми се спаружат.