Препоръчайте ми...

23.06.07
17:51

Здравейте отново, чудя се какви хранителни добавки да взимам.Тренирам за маса, до сега не съм взимал трайно някакви добавки, за един месец бях взимал креатин.Интересуваме някоя добавка която ще е ефективна и ще излезе евтино.Просто, бюджета е много ограничен.Тренирам от пет месеца, години - 15, ръст - 1.65( около, не си знам ръста :D ) тегло - 58 кг.Предполагам, че креатина ще ми излезе евтино, но до колкото знам тои е главно за сила, протейна се по замислих всяка седмица ако взимам ми излиза колкото креатина(20лв креатин за месец, 6лв протеин за три седмици(демек месец) - 18), някакви такива глупави сметки правих.Предварително се извинявам ако има подобна тема. :)

23.06.07
19:11

18 лв. протеин за месец :)
Протеина излиза около 80-90лв. на месец.Ако искаш допълнителни пари, направи като мен - лятото работи и после част от парите ги дай за добавки. ;)

Мнението беше редактирано от DDD на 23.06.07 19:13.

24.06.07
07:29

Аз имах предвид един евтин, който го продават билла-та.Един приятел взимаше от него, каза че бил по шест лева кутията, и трябвало да се поема в рамките на една седмица.Същото и за креатина, един много евтин си бях “нацелил”.Ясно е, че качеството не е голямо за такива пари, но за сега за по-скъпи неща не може да става на въпрос. :(
:)

24.06.07
09:34

Но дали е протеин или е нишесте,кой знае...По вероятно е второто...

24.06.07
09:59

Искаш нещо което да си струва парите и дава видим ефект и все пак да не е много скъпо, прави като първите бодибилдъри когато не е имало добавки  - пий по 2 галона прясно мляко на ден и ще видиш че ще качваш страшно много мускулна маса за кратко време, ако разбира се правиш тежки тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1