L-Carnitin + ???

23.06.07
17:28

Препоръчахте ми добра добавка която да пия заедно със Л-карнитин, тренирам по 5 дневна програма за сваляна на килограмите и ям балансирано но не броя калории и т.н. наблягам на месо, домати караставици сирене и мляко.... то какво наблягам май само такова ям...

Фет бърнър

24.06.07
10:13

казано от Jorku на 23.06.07, 20:43:

Фет бърнър

Досетих се че фетбърнар трябва да пия.. добър фетбърнар ми препоръчай, да не е над 30-40 лева обаче... и в каква форма се купува че не съм запознат, на прах на ампули, течен? И няма да е зле да ме упътите как да го пия със Карнитина...?

24.06.07
10:19

За какво ти друго освен ел - карнитина, сваля се с добра диета и кардио добавките са за да ускорят малко процеса, ти вече пиеш ел - карнитин при добра диета не ти трябва друго и да си вземеш пак няма да върши работа ако диетата и кардиото не са на ниво.

BO

24.06.07
16:56

Този л-карнитин с магнезий е доста добър:
muskulibg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=58&category_id=13&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=119

DC

24.06.07
20:15

Комбинирай с фет бърнър , ефекта ще е най добър . Тук вече зависи и колко имаш да сваляш де , ако  са само 2 - 3 кг и Л-карнитина ще ти свърши работа

Цени много не знам. Само ще ти кажа, че на МЛО(продаваме ги в нашата зала затова знам цените) е 49 лв. 120 капсули като се пие максимум по 2 на ден. Демек по 25 лева на месец излиза. Честно казано не знам как толкова тънко излиза в сравнение с другите им добавки. Може да опиташ, досега само го хвалят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1