Две въпросчета в една тема

19.06.07
20:39

Къде има глутен - в кои храни? Аз знам само за пшеницата. А вие? Другият въпрос ми е кои въглехидрати са прости и кои сложни?
Айде де, никой ли не знае
Петко К - без поредни постове и подканяния, никой не е длъжен да отговаря!

Темата беше редактирана от Петко К на 22.06.07 09:46.

22.06.07
15:09

Аз не каня никого за нищо. Просто искам да знам, защото незнам. Ако вие знаете кажете. Ако това не е форума, в който трябва да задам моето питане и това кажете. Даже може да ме насочите към някой друг

22.06.07
20:15

казано от Chushko на 22.06.07, 16:09:

Глутенът е протеин, който се съдържа в повечето зърнени храни- пшеница, ръж, ечемик, овес...

Сигурен ли си? За пшеницата знам, обаче за ръжта се съмнявам. Може ли да  дадеш повече инфо по въпроса, някой линк

Мнението беше редактирано от Стела на 22.06.07 20:16.

23.06.07
12:46

Писах във форума на BG- Mamma , но там никой не можа да ми отговори. Питам, за да знам. А какво е булгур? Пак от зърнени житни или?

24.06.07
10:42

казано от Стела на 23.06.07, 12:46:

Писах във форума на BG- Mamma , но там никой не можа да ми отговори. Питам, за да знам. А какво е булгур? Пак от зърнени житни или?

да

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1