добавки за начинаещ

23.06.07
20:18

кажете ми моля какво трябва да вземам като добавки ако искам да кача мускулна маса и също така има ли смисъл в период на покачване да правя кардио на края на тренировката ?

23.06.07
20:23

Дай малко повече инфо за себе си :)

Винаги има смисъл от кардиото. По принцип за покачване на ММ първото нещо, което трябва да си набавим е примерна диета, после идват добавките - протеин и т.н.

BO

24.06.07
16:55

С най-добра цена към момента мисля че идват тези:
muskulibg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=13&Itemid=119

От една седмица пия 3250+ и го определям като доста добро. Отделно таблетките стават и за дъвчене

24.06.07
20:45

значи за мене
17години
183см
74кг
определям се като ектоморфен ендоморф от статията
сериозно се занимавам с фитнес от почти 1 година
мазнини имам главно по корема но там положението е горе долу добре то без тях не може :)
и друго не знам какво да кажа

24.06.07
21:02

една поправка към последния ми пост - не съм сигурен за точната структура на тялото ми но това че съм ендоморф е 100 %

25.06.07
07:01

Суроватъчен протеин,креатин,мултивитамин,рибено масло(omega 3)-basic supps,сиреч основните добавки...Почваш с тях в комбинация,а ако не можеш да си позволиш всичко,то вземи само протеин и креатин...Нататък може и BCAA(раклонена верига аминокиселини)...Освен това увеличаваш храненето с млечни продукти,яйца и месо,вкарваш и глюкоза-прах след тренировка заедно с протеина...Кардио 2 пъти в седмицата(20-30 мин. на колелото след трен.) няма да навреди в период на качване...

26.06.07
03:44

а можете ли ориентировъчно да ми дадете информация кое кога трябва да вземам
знам вече че има протеин за преди и след тренировка но тези но много ми е объркано като чета глюкоза-прах - за пръв път чувам че трябва да се взема след тренировка. Та затова ви моля ако имате време някой който разбира да ми помогне с точното разпределение на добавките или поне да каже къде да го прочета това :) мерси предварително

26.06.07
07:02

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/4544/

LU

26.06.07
20:30

А анимал пака може ли да се замени с някой друг мултивитамин (нешо от аптеките примерно) че пака е много пари. Интересува ме само витаминния комплекс, останалите неща от пака не...

Има витамини които стават. Витарал знам, че ги препоръчват. А може и да пробваш и нещо на другите фирми. NOW имат готини витамини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1