Здраве и красота

24.06.07
13:45

Защо няма раздел здраве и красота за мъже :)?

Темата беше редактирана от Dan4o1000 на 03.07.07 19:47.

Може би не е имало потребност до този момент. Не е късно и да се направи, ако се събере агитка. :)

24.06.07
14:42

Добре ще е да има един такъв раздел. Подкрепям идеята :)

Стегнете се малко, мъже сме все пак  :coolmad:  Това си е женски раздел. Има си тиин проблем и разни такива форуми за тая работа.

Взех да си мисля по темата и даже се зачудих, дали има повече мъже или повече жени, които се интересуват от обезкосмяване тук например. :)

24.06.07
17:10

Еми конкретно всички професионални бодибилдери се обезкосмяват по цялото тяло, защото това за тях е задължително като ходят по състезания. Като аматьор в тази област останових, че доста от фитнес манияците предпочитат да са си космати и мъжествени, за разлика от футболистчетата, които ако не са на стадиона да тренират, са в някой козметичен център.
Моето мнение е че ако наистина имаш стройно, красиво, релефно тяло няма нищо лошо да се обезкосмиш поне за лятото, пък зимата няма кой да те гледа, че си толкоз космат по краката например. Аз се радвам на малко окосмяване и нямам никакви планове да си махам космите по ръцете и краката. Само под мишниците и по интимните места се минавам със самобръсначка и то е от хигиенна гледна точка.

27.06.07
12:33

казано от northshore` на 24.06.07, 14:42:

И аз подкрепям идеята

27.06.07
13:55

Какво конкретно ще се пише в този раздел!?
Аз по-скоро приемам позицията на Ради.

29.06.07
17:07

Mooncow в Здраве и красота

Пичове, как си махате космите по гърдите и корема 
Колата маска изобщо я забрявяме като вариант.
Няма ли някакви специални машинки за постригване, които много финно да отрежат космите? Не ща епилатор щото това скубане косъм по косъм сигурно е много гадно. По скоро да може да се получи ефект като при избръсване, ама без да трябва наистина да си бръсна гърдите, че много пъпки излизат и т.н.
Какво ползвате вие?

Ето защо трябва да има и мъжки раздел

29.06.07
18:07

казано от BBT Member на 27.06.07, 12:33:

казано от northshore` на 24.06.07, 14:42:

И аз подкрепям идеята

И на мен идеята ми звучи добре ! :)

01.07.07
08:18

казано от Dan4o1000 на 29.06.07, 17:07:

Mooncow в Здраве и красота

Пичове, как си махате космите по гърдите и корема 
Колата маска изобщо я забрявяме като вариант.
Няма ли някакви специални машинки за постригване, които много финно да отрежат космите? Не ща епилатор щото това скубане косъм по косъм сигурно е много гадно. По скоро да може да се получи ефект като при избръсване, ама без да трябва наистина да си бръсна гърдите, че много пъпки излизат и т.н.
Какво ползвате вие?

Ето защо трябва да има и мъжки раздел

Да не вземе да последва и тема “Пичове, как си оформяте веждите най-безболезнено?” или “Пичове, какъв лак за нокти използвате?”
Я се стегнете - това форум за бодибилдинг ли е или гримьорна ?

01.07.07
16:15

Аве има разлика между поддържан мъж и наконтено като кукличка мъжле.
Аз съм ЗА да има такъв раздел.

01.07.07
22:22

казано от No_WaY на 01.07.07, 16:15:

Мисля че си прав ! Освен това едва ли на някоя жена ще и приятно когато си съблечеш долните гащи и сред “треволяка” да не може да намери “инструмента”. :)

03.07.07
18:10

казано от Жаката на 01.07.07, 22:22:

казано от No_WaY на 01.07.07, 16:15:

Мисля че си прав ! Освен това едва ли на някоя жена ще и приятно когато си съблечеш долните гащи и сред “треволяка” да не може да намери “инструмента”. :)

Ако й се случи такова нещо, няма да е виновен “треволяка” ;)

FZ

03.07.07
19:21

казано от Dan4o1000 на 24.06.07, 13:45:

Защо няма раздел здраве и красота за мъже :)?

Щото не е нужно  :coolsmirk:

10.07.07
17:19

Супер идея !

PS

11.07.07
12:10

Аз съм горе долу пас по тая тема...защото и да направите раздел...освен тема за обескосмяване...какво друго ще обсъждаме там?
Плюс това ако нещо тооолкова много ме заинтересува как да си махам бръчките...или какъв лосион за ръце да си взема..ще попитам в женския раздел..там по разбират ;) :lol:

11.07.07
13:13

казано от psixar на 11.07.07, 12:10:

Аз съм горе долу пас по тая тема...защото и да направите раздел...освен тема за обескосмяване...какво друго ще обсъждаме там?
Плюс това ако нещо тооолкова много ме заинтересува как да си махам бръчките...или какъв лосион за ръце да си взема..ще попитам в женския раздел..там по разбират ;) :lol:

Аве могат да се измислят теми за такъв раздел. Все пак не е само красота ами и ЗДРАВЕ.
Възможни теми: Колко пъти в седмицата се къпете с шампоани и сапуни? ; Как се справяте с пъпките? ; Тренирате ли когато сте болни? ; До каква степен козметиката за коса оврежда косъма и каква е вероятността да оредее косата от използването на такива средства? ; Вредата от цигарите и алкохола И Т.Н.

Ето такива теми например мен биха ме развълнували и би ми било интересно да видя мнението и на другите потребители от форума.

П.С. За вредата от алкохола и цигарите е писано много, но мисля че това е точния раздел за такава тема.

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 11.07.07 13:15.

PS

11.07.07
22:07

:bug:  е щом има заинтересувани...иначе..за нито едно от тия не бих се сетил ама..
може...плюс тва и здравето май не ми е приоритет тъй че :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1