FORTE IMPACT или SUPERMASS 2100 ?

22.06.07
08:51

62 кг съм и ходя на фитнес от 2 седмици без да съм взимал нищо
въпросът ми е какви добавки да си взема :
FORTE IMPACT на nutrim http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=132&gid=60
или SUPERMASS 2100 на biogame http://www.biogame.biz/index.php?page=products&level=3&prod_id=19
и защо
ако имате друга идея споделете :)

22.06.07
09:10

Нутрим са по-добри

22.06.07
09:14

БГ нищо недей взима! И още ти е рано, как така вече след 2 седмици добавки... Няма смисъл. Ти още техниката не си придобил, пък добавки ще взимаш... Тренирай 3-4 месеца и тогава вече питай за добавки :) След като си изградиш една програма, хран. режим и сам установиш, че вече си по навътре в нещата... тогава питай за добавки! :)

22.06.07
09:33

тренирал съм преди но прекъснах и сега започвам на ново... вече съм на 3тата седмца ...

може ли да ми кажеш някакви вносни добавки за качване

пп не искам огромни резултати а просто да кача няколко килограма мускули

Мнението беше редактирано от Pavlov на 22.06.07 09:36.

22.06.07
11:36

Все едно питаш “Какво да си взема - боклуци или още по-големи боклуци?”.

22.06.07
14:03

Че защо като е начинаещ да не взима добавки и наи вече протеин,нали затова е добавка,точно защото е начинаеш не си е изградил хранителен режим и съм сигурен че не може да поеме такова количество храна което му е необходимо защото още не е свикнал.Така че добавките може само да са му в плюс,но не и да разчита основно на тях.Никъде не съм прочел да пише на опаковката че трябва да се взима само от напреднали.Така че не го баламосваите с такива изказвания.Pavlov просто потърси из форума има изписано много кои дабавки са хубави и кои не и как се пият.И аз не ти препоръчвам българските.Просто разгледаи из форума и си напрви сметката какви цели гониш и с колко пари разполагаш и какво можеш да вземеш.Добавките няма да ти навредят а само ще ти помогнат но пак казвам не разчитаи само на тях те са само помагало към основната храна.

22.06.07
14:16

Не се набутваи с гейнъри това са пари на вятъра.Наи добрия протеин на наи изгодна цена е  Optimum Nutrition 100% WHEY струва 56 лева килото.Ако към това прибавиш креатин и глутамин резултатите са гарантирани.

22.06.07
17:52

gigatas мерси много за информацията 
имам още 1 въпрос:
какво ще стане ако като за начало си взема Forte Impact и после мина на вносни добавки?
защото ще ми трябва седмица за да си купя всичките тия неща а не искам да губя време
друга причина да искам да ги пробвам е това че 1 приятел ми каза че си струват за толкова ниска цена

ще има ли някъкъв отрицателен ефект ако ги пробвам ?

22.06.07
18:19

Значи за една седмица няма да загубиш нищо,освен парите които си дал за тях,затова моят съвет е по добре добави към тези пари още малко и си вземи нещо което наистина ще ти е от полза.А за орицателен ефект няма да има защото просто няма да има никакъв ефект,потърси из форума има изследвания на нутрим и как те ни лъжат и ни обират парите.Докато изследването на Optimum Nutrition 100% WHEY е точно колко си пише на етикета толкова процента протеин има.Ти избери дали да спонсорираш български фирми или да си вземеш нещо качествено.А за креатина аз взимам на Biotech-500gr за 35 лева добър е и  е наи на далавера.За глутамина не знам кои е наи на далавера щото аз си го зимам на аванта ;-)

24.06.07
17:39

добре, убеди ме да си купя по скъп :)

Optimum Nutrition 100% WHEY къде мога да го намеря в Пловдив ?

25.06.07
10:57

Има го в залата на синдикалния дом-където са палмите.В спортния магазин на центъра след магазин Деком,и в магазина на Пауър енд бюти.

25.06.07
13:07

тоя спортен магазин след “ДЕКОМ” да не е един срещу халите (по надолу от халите)? я ми обясни малко по точно къде на центъра се намира че Деком не ми говори нищо

25.06.07
14:03

Подминаваш халите посока подлеза след бившия дет маг преди магазина за джиесеми които е на ъгъла.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1