19.06.07
17:16
След Кардио Тренировка какво трябва да ям и колко време слез кардиото?
19.06.07
19:57
Ако кардиото ти е сутрин, то прави го на гладно... След това ( 30 минути ) можеш да изяждаш 2-3 сварени белтъка, час след тях ядки с мляко :)
19.06.07
20:40
Я пък тоя къде пусна тема :D
Бърз въглехидрат вкарваш след кардио. И протеин естествено.
20.06.07
10:17
Да да, веднага след края на кардио тренировка, удряш доза протеин :)
казано от Jorku на 19.06.07, 20:40:
Бърз въглехидрат вкарваш след кардио.
Не мисля, че това е най-удачният вариант. По-скоро никакви въглехидрати...иначе кардиото ще е напразно.
казано от Красимир Кръстев на 21.06.07, 16:01:
казано от Jorku на 19.06.07, 20:40:
Бърз въглехидрат вкарваш след кардио.
Не мисля, че това е най-удачният вариант. По-скоро никакви въглехидрати...иначе кардиото ще е напразно.
Именно.Още по-малко пък бърз.
21.06.07
20:51
Така де разбрахте за какво става дума не се правете ;)
казано от Mortos на 19.06.07, 17:16:
След Кардио Тренировка какво трябва да ям и колко време слез кардиото?
Какво е кардио тренировка? %-P Не ми се смейте. Просто ми отговорете и да се приключва въпроса. Тепърва навлизам в тоя ” бранш” и трябва да знам
Стела, моя съвет е да разгледаш сайта, защото там всичко си е написано и то на много достъпен и разбираем език. Друга опция е да разгледаш форума и постовете (аз лично от тук научих най- много).
Но така като питаш на всяка тема по нещо, което не ти е ясно, става една каша.. и не може да се проследи кой за какво пише и дали написаното е по темата.
казано от Elitsa на 24.06.07, 17:25:
Стела, моя съвет е да разгледаш сайта, защото там всичко си е написано и то на много достъпен и разбираем език. Друга опция е да разгледаш форума и постовете (аз лично от тук научих най- много).
Но така като питаш на всяка тема по нещо, което не ти е ясно, става една каша.. и не може да се проследи кой за какво пише и дали написаното е по темата.
ok Извинявам се. Докато не прочета всичко няма да питам. Обещавам :)
24.06.07
20:11
Аз лично след кардио изяждам една салата от 150 - 200 гр. краставица примерно и около 70 - 100 грама сирене , а за бързия въглехидрат - ако смяташ да ядеш такъв , не си губи времето да тичаш по -добре :)
25.06.07
09:58
абе ми аз някой път след тренировка и след като си направа кардиото излизам от фитнеса и отивам на басейн това полезно ли е не че дали е полезно ами губи ли се ефекта от тренировката ???