25.06.07
06:47
Хей,здравейте.Тази събота Венелин беше гост на Недик и стана въпрос какво яде.Каза,че си правил палачинки от 10 яйца(белтъка),слагал и овесено или царевично май каза брашно,малко фруктоза спомена и степче.Също спомена,че слага и малко мляко предполагам прясно?!Та въпроса ми е как се правят точно.Тези палачинки като си сложи в тигана как ги пържи едва ли слага олио?Гледах на Pони Тhe Cost of Redemption той тигана го пръска с едно като спрей какво е това някой знае ли?Моля някой да каже как се правят тия палачинки мерси.
25.06.07
07:01
#1
Ако просто се ползва зехтин? При добър тиган и няколко капки няма да усетиш, че пържиш. Отделно според мен тези палачинки няма да имат особен вкус. :)
казано от goosebumps на 25.06.07, 06:47:
Тези палачинки като си сложи в тигана как ги пържи едва ли слага олио?
На тефловон тиган не ти трябва мазнина.
25.06.07
07:45
#3
Мерси.А за самите палачинки нещо?Вие как си ги приготвяте белтъците сутрин?
значи аз си правя подобие на палачинки и стават много вкусни
използвам зависи колко искам да е сместа целта е да не е много рядка да не е много гъста
овесените ядки ги смилам в кафе машинка и става като брашно добавям трици може и без тях яица мляко подсладител , понякога различни степчета или аромати и пека без да мажа със мазнина но капка зехтин няма да навреди