Немската фирма PNCE

24.06.07
23:24

Гледам,че в България вече се предлагат продукти на тази фирма.Цените ми се струват добри,но за качеството не зная...
Вижте този протен.Доста добър ми се струва за тази цена...Между другото повечето им неща изглеждат така...

ЛИНК

Темата беше редактирана от Георги В. на 25.06.07 01:01.

ПМ

25.06.07
06:11

Като човек от фирмата вносител, смятам че ще е неетично да взема да убеждавам колко са добри и т.н.

Хора които, разбират от състава на продуктите само ще могат да си преценят дали са добри или не.

Преди да изберем тази фирма разглеждахме около 8-10 други немски фирми и именно заради споменатия състав избрахме тази.

Цените са такива,  защото целия ни екип спортуваме от доста дълго време и знаем колко е трудно да си пазаруваш качествени добавки на нормални цени и заложихме на малки печалби от единични продажби, но за сметка на това ще търсим оборот от който да се формира нашата печалба.

Поздрави

25.06.07
07:20

@Jay_C - ако можеш да намериш етикета на самата опаковка, че по сайтовете няма достатъчно инфо.Да се види какви за източниците и т.н.

25.06.07
08:13

казано от emzo на 25.06.07, 07:20:

@Jay_C - ако можеш да намериш етикета на самата опаковка, че по сайтовете няма достатъчно инфо.Да се види какви за източниците и т.н.

Ще потърся етикета,някъде дано го намеря.Ако не успея все пак ще взема този протеин и ще снимам етилета за да има по-подробно инфо, за който се интересува.Мен лично ме притеснява единствено фактът да не се окаже,че има значително количество растителен протеин. :roll:

Мнението беше редактирано от Jay_C на 25.06.07 08:16.

BO

25.06.07
08:21

Във всички големи германски портали марката присъства. Това е сайта им pnce.de.

В споменатия протеин има суроватка концентрат, излолат, яйчен, лакталбумин хидролизат, и пшеничен протеин. Даже и растителния компонент не е соя, а е пшеница.

Мнението беше редактирано от bonnano на 25.06.07 08:25.

FZ

25.06.07
08:43

Този протеин не съм го пил все още , но изглежда добре . Мога да кажа, че от всичките продукти на тази фирма той ми е направил най- голямо впечатление .
Що се отнася до цените не мисля ,че са кой знае колко по- евтини от някой американски фирми , който се внасят в България. :coolsmile:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 25.06.07 08:46.

BO

25.06.07
08:50

Кои американски фирми имат същите цени?

25.06.07
08:57

http://basicsshop.via.cc/product_info.php/products_id/145/XTCsid/ddb0998fb586724bd4216b9ae2957870

http://www.powerfit24.de/PNCE/PNCE-Protein-5-Components-2270g-Erdbeere::1175.html?XTCsid=02a60c3f07209fe0bb93ccb4967ceebe

Това успях да намеря за състава за сега.

FZ

25.06.07
09:18

казано от bonnano на 25.06.07, 08:50:

Кои американски фирми имат същите цени?

Няма да им споменавам имената за да не се сметне за реклама , но има такива , които са с доказано качество от личен опит , може да не са точно на цените на PNCE + - някой лев разлика , но аз лично предпочитам да си купя нещо, което е отдавна на българският пазар отколкото нещо от съвсем скоро и потчти не известно на никого .
Не казвам че са лоши продуктите , може и да са  добри , но още е много рано да се казва , че са добри ., това ще се рабере тепърва.
Но че не са кой знае колко  на сметка , не са .  :coolsmirk:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 25.06.07 09:19.

BO

25.06.07
09:33

Цената на лкарнитин с магнезий също е доста добра

25.06.07
10:20

@Jay_C виж какво имам напредвид:
PNCE - Protein mixture (wheat protein, whey protein, egg protein, Molkeneiweissisolat, Lactalbuminhydrolysat), protein enriched whey powder, cocoa powder (5% strongly de-oil Schoko with taste), flavours ......

ON - Protein Blend (Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Whey Peptides), Cocoa (processed with alkali) ........

Доколкото знам по закон са длъжни да напишат първо основния източник в случая е пшеницата (Wheat).

25.06.07
12:04

[quote author=“emzo” date=“1182756005
Доколкото знам по закон са длъжни да напишат първо основния източник в случая е пшеницата (Wheat).

Не се бях замислил над това но май си прав...

Мнението беше редактирано от Jay_C на 25.06.07 12:05.

ПМ

26.06.07
05:48

Дали са евтини или не :). Определено всички продукти са на отлична цена.

А за качеството нека оставим времето да покаже.

Както казах който разбира от съставките на продуктите сам ще си прецени.
За седем дни откакто са официално в БГ, смея да твърдя че продуктите се радват на отличен прием, по-голям от този който очаквахме.  Не искам да споменавам имена, но има няколко състезателя, които включиха продуктите в подготовката си.

12.03.10
16:07

Мой познати,трибойци ги използват.Преполагам,че ако бяха боклуци нямаше да го правят.

12.03.10
20:12

А мои познати трибойци (национали) са пили такива боклуци, които аз дето съм пил протеин на ПиКО няма и да погледна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1