Проблем с мускулна треска

24.06.07
14:44

Когато тренирам от правата лежанка винаги имам нещо подобно на мускулна треска в продалжение на ден два .Когато смъкна малко килата проблема го няма но напрежението не е същото и в общи линии не мога да качвам тежестите.Някои може ли да ми каже каква може да е причината за тази болка и какво мога да направя ?

24.06.07
15:11

казано от topur4ene на 24.06.07, 14:44:

Когато тренирам от правата лежанка винаги имам нещо подобно на мускулна треска в продалжение на ден два .Когато смъкна малко килата проблема го няма но напрежението не е същото и в общи линии не мога да качвам тежестите.Някои може ли да ми каже каква може да е причината за тази болка и какво мога да направя ?

Това, че имаш мускулна треска е напълно нормално. Това означава, че това, което си правил (упражнение за съответен ускул) е добре изпълнен и ако последва добро хранене и правилна релаксация ще последва растеж. Не се приотеснявай от мускулната треска, защото тя в представлява процес на възстановяване на мускулната тъкан. Старай се, когато имаш мускулна треска на следващия ден да не се опитваш да лежиш и се предаваш на болката, а се опитай да изпълниш някое много леко упражнение за същия мускул, за д аможе по-бързо да раздвижиш мускулното мляко и да отшуми болката. Надявам се д асъм ти бил поне малко полезен.
Успех!

25.06.07
08:46

А тази мускулна треска милиш ли че ще спре да се появява и след колко време ?Защото принципно аз имам мускулна треска когато не сам напрягал даден мускул(с изключение на гърдите) от доста време и след като я имам веднъж втори пат не се появява за известно време.За това се зачудих толкова.Мислих си че го претоварвами за това смъкнах тежестта.

25.06.07
10:19

казано от topur4ene на 25.06.07, 08:46:

А тази мускулна треска милиш ли че ще спре да се появява и след колко време ?Защото принципно аз имам мускулна треска когато не сам напрягал даден мускул(с изключение на гърдите) от доста време и след като я имам веднъж втори пат не се появява за известно време.За това се зачудих толкова.Мислих си че го претоварвами за това смъкнах тежестта.

Мускулната треска не се появява вследствие на претоварване. Запознай се с теоретичните постановки около самото явление “Мускулна треска” и ще си отговориш сам!

ВЛ

25.06.07
10:28

споко не е болка за умиране

Мнението беше редактирано от Владислав на 25.06.07 10:28.

25.06.07
11:19

казано от Владислав на 25.06.07, 10:28:

споко не е болка за умиране

Така е, но е добре да се запознае малко по-обстойно с това, за да не се налага понкога да се притеснява за неща, които като цяло не заслужават толкова внимание и понякога дори са добър сигнал!
;)

25.06.07
13:22

по 2 аспирина след трен при мен помогна

25.06.07
19:53

Мерси много .Вече съм спокоен ;)

26.06.07
09:24

казано от gorki1 на 25.06.07, 13:22:

Това е замазване, а не решение на проблема. Едно решение на моментната болка, а не на саморо явление “мускулна треска”.

26.06.07
11:55

да ти имам проблема ахаха

26.06.07
14:42

казано от Велин Иванов на 26.06.07, 09:24:

казано от gorki1 на 25.06.07, 13:22:

Това е замазване, а не решение на проблема. Едно решение на моментната болка, а не на саморо явление “мускулна треска”.

ами ще замазва....
btw аз като правя гърди също имам мускулна трекса..питал съм доста хора в залата и се оказа,че поне 60% имат мускулна треска като правят гърди..

Мнението беше редактирано от QcK на 26.06.07 14:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1