03.05.06
17:17
някой да знае къде продават дискове в пазарджик?
Пускай темите си в правилните раздели !!!!
ASTOR
03.05.06
19:34
[quote author=“Nask0`”][quote author=“Don_Korleone”]ми не съ мсигурен ама ами такова чъдо тука няма :(
знам само къде продават дъмбели ,ама на мен ми трябват дискове.Значи трябва да се ходи од пловдив. :(
Я кажи каде се продават дъмбели, че ще ми е от полза...
03.05.06
20:41
ами срещу адвокатските кантори има един спортен магазин вътре има 15 кг - 50 лв :?
03.05.06
20:47
Аз реших проблема по друг начин.
1 Купих 3 торби цимент
2 взех два саксий,два легена и нарязах едно 10 литрово шише мин. вода на части
3 Напълних ги с цимент
4 Изчаках да засъхне
5 Започнах да ги вдигам системно и редовно
Вижте малко снимки (единственият недостатък е ,че има разминаване при тежестите около 5-1.5кг което като се сложат 2-3 на една страна и е неприятно ,но иначе около 180кг тежести -само цимент ми излязоха около 15-20 лева имам и малко метални около 90кг.,те вече стреват малко повече -около 30 кинта ги взех общо -подразбира се че не са фабрични.Иска ми се да ви покажа и дървения ми скрипец но ме е срам :) Мамка му-фитнеса ми не е много модерен но поне духа винаги е на ниво -атмосферата е незабравима!!!Майната им на големите зали-в моята си се чувствам добре :wink:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Po4tivsi4kitejesti.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Dymbeli.jpg
Супер зала, Браво!, иначе тежести има всякакви в магазина за добавки зад театъра, ако още не сте си намерили
21.09.06
09:59
браво, така стават нещата - с огромно желание и импровизация.аз също съм минал по този път с успоредките и лостовете.
само така!
21.09.06
20:09
Момчета наитина доста се потрудих докато от една стая от мазето ,направих тренировъчна зала ,но за мен най-важна е средата ,тоест приятелите които имам и тренират с мен ,ако те са добри и сериозни те предразполагат към развитие
иначе за тежестите само ще кажа че 1 адски много играят като са повече от 100кг-ма ,
но ако си по-упорит тези малките неща ги пренебрегваш
21.09.06
23:08
Лично аз мисля че с такива тежести има опастност от контузий
Иначе браво за труда
22.09.06
22:19
Я сега ми кажете от къде да си купя колан в този град???
може би магазина зад театъра (новия ) има и колани???
пишете ако знаете
[quote author=“morphey”]Я сега ми кажете от къде да си купя колан в този град???
може би магазина зад театъра (новия ) има и колани???
пишете ако знаете
Да има и колани, и ръкавици, и фитили, и накитници
23.09.06
09:51
сега ако кажеш колко върви един колан -евала :wink:
Коланите са от 20 лева нагоре ... Аз от SNCway си взех преди 3 седмици един за 24 лева доста е добър :wink: За ръкавиците не знам :cry:
24.09.06
10:47
Коланите са от 20 лева нагоре ... Аз от SNCway си взех преди 3 седмици един за 24 лева доста е добър :wink: За ръкавиците не знам :cry:
Трябва да си взема 1,ръкавиците без фитили са по 8-12 лева ,с фитили над 20
Трябва да си взема 1,ръкавиците без фитили са по 8-12 лева ,с фитили над 20
Фитили има един бели за по 6.00лв .... Ма сигурно са сръвшили иначе има и едни за 11.00лв
24.09.06
12:19
В Пазарджик имаше една фирма, “Флайс”, която изработва уреди и тежести. Пича не ги даваше много евтино, ама то беше преди година, сега не знам как вървят.
25.09.06
00:00
[quote author=“Ultima Ratio”]В Пазарджик имаше една фирма, “Флайс”, която изработва уреди и тежести. Пича не ги даваше много евтино, ама то беше преди година, сега не знам как вървят.
Странно не я знам ,но ако си с връзки (аз не съм :? ) в Металик (завод-а )
могад да ти направят перфектни тежести
В Пазарджик имаше една фирма, “Флайс”, която изработва уреди и тежести. Пича не ги даваше много евтино, ама то беше преди година, сега не знам как вървят.
тия на тая фирма Флайс не стават дават ти ги за 5 кг а са 4.2 кг , 4,5 и др бая некъдърна изработка от каквито вторични суровини намери понякога няма диск с диск еднакви, взимай си китайски поне са точни като килограми и не им е лоша изработката