25.06.07
08:15
Здравейте!
Тренирам във фитнес 5 дни в седмицата (почивка-вторник и четвъртък). На НВД съм, обаче имам още малко за изчистване (около 1,5 см от корема). Ще има ли по-голям ефект ако тая седмица заменя фитнеса с тае-бо?
Благодаря
Най добър ефект ще има ако намалиш тренировките в фитнеса на три пъти и ходиш да тичаш в парка 3-4 пъти.
Докато беше по- хладно, правех интервално бягане(около 30 мин). Сега обаче е адска жега и за това мислех, че мога да заменя бягането с тае-бо и колоездене. Ще има ли някакъв ефект от това или да тичам късно вечер?
Благодаря
Пак ще има ефект, но най - голям ефект дава бягането можеш да го правиш рано сутрин или късно вечер.
Три силови тренировки и още три кардио в седмицата.
Тае бо е най-добрата тренировачна система според мен, така че аз съм с две ръце за него.
Незнам точно каква е целта ти във фитнеса, но ако не е покачване на мускулна маса, то тогава да тае бото може да замести фитнеса.
Целта ми е изглаждане по- големи мускули, но все още имам мазнинки в областта на корема и за това реших да играя и тае-бо.
Тренировките са ми разделени :1. бицепс, рамо,гръб,планкове,метроном
2. крака, трицепс,гърди, странични преси. И така през ден. Сега трябва да намаля фитнес тренировките и да наблегна на тае-бо?
ИНфо: жена, 31 г., 167 см,58 кг.
И още едно въпросче, въпреки че не му е тук мясото. Понеже съм на НВД освен вода и айрян кво друго мога да пия?Правя си фрешове- портокал, лимон, грейпфрут+добавям им вода?
казано от betina на 26.06.07, 05:12:
Понеже съм на НВД освен вода и айрян кво друго мога да пия?
Ами малко повече вода ;)