22.06.07
17:15
Здравейте фитнес маняци, предложете ми комбинация от добавки за маса и релеф, не държа да кача 5 кила за 1 месец примерно, може да е бавно ама сигурно. На 25 съм, 180/66, само без някакви забранени добавки и такива от които мога да се повредя, само натурални неща. Цената е без значение
Optimum Nutrition 100% WHEY -суроватъчен протеин за след тренировка
BSN-Syntha 6 -чудесен нощен протеин
креатин-за сила
глутамин-за възтановяване
BSN-NO XPLODE-за сила,енергия,издръжливост и нечовешко помппане
BCAA
може да добавиш и аминокиселини
Това са основните добавки с които ще постигнеш максимален ефект за отицателно време,но са малко хоратакоито могат да си ги позволят всичките,но нали каза че цената е без значение ;-) И не се бои нито една от всичките няма да ти невреди.
Забравих ако искаш тялато ти да изглежда твърдо и напомпано постояно през целия ден както след тренировка си вземи BSN-NITRIX.Но е доста скъпичка добавка
22.06.07
20:48
казано от gigitas на 22.06.07, 17:31:
BCAA
Това ме разби направо!! :snake: Пич айде като не знаеш поне недей да объркваш другите... БЦАА и глутамина са също аминокиселини, а за възстановяване е най-добре да си вземе човека комплекс от повече аминота не само глутамин. Аз съм на мнение че бцаа вършат идеална работа.
Optimum Nutrition 100% WHEY -суроватъчен протеин за след тренировка
BSN-Syntha 6 -чудесен нощен протеин
креатин-за сила
BSN-NO XPLODE-за сила,енергия,издръжливост и нечовешко помппане
BCAA
Това са основните добавки с които ще постигнеш максимален ефект за отицателно време,но са малко хоратакоито могат да си ги позволят всичките,но нали каза че цената е без значение ;-) И не се бои нито една от всичките няма да ти невреди.
Я ми кажи ориентировъчно за каква цена говорим
Цени от магазина или от нета...
Edit:А и за пореден път път-храната,сънят,абе цялостният режим е по-важен от добавките...И най-добрите да вземеш,ако не спазваш правилно всичко останало,ефектът няма да е голям...
Edit:Магазин- http://bigboyshop.hit.bg/products.html
Интернет- http://nutritiontarget.com/cart/
http://netrition.com/
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 23.06.07 09:21.
LuxeOn ето ти малко пояснение относно тези неща,чети внимателно и тогава коментирай.
BCAA-това е английското съкращение на три аминокиселини с разклонена верига-леуцин,изолеуцин и валин.Те са наи важните амонокиселини за производство,подържане и възтановяване на мусколната тъкан.Те запазват гликогена в мусколите,намаляват мусколното разграждане,засилват топенето на мазнини,забавят умората и укрепват имуната система.От трите леуцинът е наи важна,тъи като е като стартов ключ за началото на изграждането на мускулите.Другите два са градивен материал,необходим следкато започне самият процес.ТЪИ КАТО ЗАПАЗВАТ И ГЛУТАМИНА,укрепват идеректно и имуната система
Глутамина-е неи изобилно присъстващата аминокиселина в кръвообръщението и предпазва мусколите от разграждане.От имуната система пък се използва за гориво,помага на мусколните клетки да отлагат повече гликоген и стимулира производството на бикарбонат-мощна спирачка пред почвата на мусколнаумора.Въпреки че не е есенциална аминокиселина(тялото го произвежда от други аминокииселини)допълнителния прием на глутамин запазва запасите му в тялото,необходим за моменти на силен стрес(като интензивни тренировки)Ако те се изчерпат това мове да има негативно въздеиствие върху имуната система и върху потенциала на растежа.
Затова е хубаво да се приемат заедно!
23.06.07
12:04
gigitas знам какво е бцаа и глутамин, просто от първия ти пост се подразбира че глутамина и БЦАА не са аминокиселини!
В първия пост накрая под аминокиселини имах предвид комплексните,които според мен са лукс за хора с пари,затова съм ги поставил на последно място.Не се замислих че може да се тълкува и по този начин.
някой може ли да каже колко кинта ще излезе горе долу ако си поръчам протеин на ОН 5.17 лб. ? цената му е 32 $ без доставка с доставката колко ше стане горе долу
казано от riddim на 26.06.07, 16:57:
някой може ли да каже колко кинта ще излезе горе долу ако си поръчам протеин на ОН 5.17 лб. ? цената му е 32 $ без доставка с доставката колко ше стане горе долу
You can preview available shipping methods and costs for the contents of your shopping cart.
Това го има в количката на www.netrition.com ,цъкаш там на БГ и ти изписва цената на доставката...На този протеин е 39$...
Затова далаверата е да купуваш по-леки работи от тези сайтове или да сте повече хора,за да си делнете цената на доставката по някакъв начин...
казано от LuxeON на 22.06.07, 20:48:
BCAA
може да добавиш и аминокиселиниТова ме разби направо!! :snake: Пич айде като не знаеш поне недей да объркваш другите... БЦАА и глутамина са също аминокиселини, а за възстановяване е най-добре да си вземе човека комплекс от повече аминота не само глутамин. Аз съм на мнение че бцаа вършат идеална работа.
Айде и ти да не правиш такива изказвания при положение,че също не си по-на ясно с нещата!
Има смисъл да се приемат и Глутамин и БЦАА и Обикновени аминокиселини и Протеин...ако има възможност и други неща.Сам по себе си глутаминът е аминокиселина,но това не значи,че можеш да заместиш приемът му с БЦАА например.Човекът имаше предвид различните търговски наимоенования,а не е казал,че едното е аминокиселина а другото не.Такива неподготвени изявления като твоето са меко казано смешни,затова по-добре замълчи.
Мнението беше редактирано от Jay_C на 27.06.07 14:20.
Здравейте,
имам нужда от професионален съвет.
На 25 години съм, момиче, 170 см и 45кг.
Винаги съм била с такава фигура. Може би е метаболизъм, ген...или наистина не се храня добре и правилно.
Бих искала да кача поне пет килограма. Какво ще ме посъветвате?
Благодаря предварително .
03.07.07
17:34
Аз използвам този сайт за покупка на добавки, излиза най-евтино dobavki-bg.com
В този сайт така и не мога да разбера , колко им е доставката и за колко време ще си получа продуктите .Ти като си пазарувал обясни малко ,дали въобще си струва да се занимавам с тях. Защото ако ми кажат сумати пари за доставка , смисъла от ниските им цени е никакъв.