24.06.07
13:59
Преди 1 година се получи това заболяване (то даже и заболяване не е) и от тогава не ме е пускало. Ту се появява, ту изчезва за определен период от време. Днеска цял ден ме боли лявата част на гръдния кош като си поемам въздух и даже и не мога да си поема както трябва въздух. Ходих и на лекар и те ми казаха, че било от настинка и щяло да изчезне като се оправя..от както да се оправя? Цяла година ме боли, чувствам се по пълноценно от всякога и нямам никаква настинка или каквото и да е било..Някой може ли да ми препоръча какви витамини да пия? Нещо качевствено, няма значение цената.
Контузията е много специфична и се оправя с иглотерапия и пчелна отрова!!
jad
Мнението беше редактирано от pescud01 на 26.06.07 06:28.
При настинки вит.Ц.За регенериране на нерви невролозите пишат Б-витамините.Опитай някакъв Б-комплекс.
И аз имах такива симптоми преди 2 год. някъде, тогава ми обясниха, че се казва “интеркостална невралгия” и наистина си отмина след 3-4 седмици без никакви мерки от моя страна.
Ама си и ти.Що се мъчиш цяла година.Иди при добър невролог.Ще те прати на физиотерапия:масажи,нагряване с ултравиолет,иглотерапия.Много помага йонофорезата.Слагат ти компреси напоени с лечебни разтвори.После пускат слаб ток.Веществата проникват дълбоко през кожата до болното място.
И нямаш проблем.
29.06.07
17:17
Благодаря много, ще пробвам възможно най скоро, когато се освободя :)