За хрущяла от акула.

27.06.07
07:22

Първо  привет на всичски :) ( първия ми пост във форима ) .

Та значи имам проблеми със ставите ( по серизно с колената ) и вземам хрущял от акула ( Sharkol ) .Въпроса ми е: тъи като
този е наи-евтиния заслужава ли си да се насоча кам по скъпите?Незнам защо но когато отида в аптека и попитам за хрущял
от акула ми предлагат един двойно по скъп , а след като  питам ли имат ли по евтин ми изкарват въпростния Sharkol.
Днес попитах един аптекар същия въпрос и тои ми каза че не знае тъй като над хранителните добваки нямало контрол.

Ще сам благодарен за всяка информазия по въпроста.

27.06.07
08:46

Това трябва да питаш някой компетентен лекар, иначе за ставите бих ти препоръчал да приемаш глюкозамин има го под различни наиминования на различните фирми.

TB

17.08.07
11:44

http://news.ibox.bg/news/id_2047094100

FZ

17.08.07
14:42

казано от Digger на 27.06.07, 07:22:

Първо  привет на всичски :) ( първия ми пост във форима ) .

Та значи имам проблеми със ставите ( по серизно с колената ) и вземам хрущял от акула ( Sharkol ) .Въпроса ми е: тъи като
този е наи-евтиния заслужава ли си да се насоча кам по скъпите?Незнам защо но когато отида в аптека и попитам за хрущял
от акула ми предлагат един двойно по скъп , а след като  питам ли имат ли по евтин ми изкарват въпростния Sharkol.
Днес попитах един аптекар същия въпрос и тои ми каза че не знае тъй като над хранителните добваки нямало контрол.

Ще сам благодарен за всяка информазия по въпроста.

Гледай  хрущяла от акула да е американски , по скъп е но е мн. по-добър от останалите.
Според мен глюкозамина  върши повече работа , гледай и той да е американски.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1