27.06.07
07:22
Първо привет на всичски :) ( първия ми пост във форима ) .
Та значи имам проблеми със ставите ( по серизно с колената ) и вземам хрущял от акула ( Sharkol ) .Въпроса ми е: тъи като
този е наи-евтиния заслужава ли си да се насоча кам по скъпите?Незнам защо но когато отида в аптека и попитам за хрущял
от акула ми предлагат един двойно по скъп , а след като питам ли имат ли по евтин ми изкарват въпростния Sharkol.
Днес попитах един аптекар същия въпрос и тои ми каза че не знае тъй като над хранителните добваки нямало контрол.
Ще сам благодарен за всяка информазия по въпроста.
Това трябва да питаш някой компетентен лекар, иначе за ставите бих ти препоръчал да приемаш глюкозамин има го под различни наиминования на различните фирми.
17.08.07
11:44
http://news.ibox.bg/news/id_2047094100
17.08.07
14:42
казано от Digger на 27.06.07, 07:22:
Първо привет на всичски :) ( първия ми пост във форима ) .
Та значи имам проблеми със ставите ( по серизно с колената ) и вземам хрущял от акула ( Sharkol ) .Въпроса ми е: тъи като
този е наи-евтиния заслужава ли си да се насоча кам по скъпите?Незнам защо но когато отида в аптека и попитам за хрущял
от акула ми предлагат един двойно по скъп , а след като питам ли имат ли по евтин ми изкарват въпростния Sharkol.
Днес попитах един аптекар същия въпрос и тои ми каза че не знае тъй като над хранителните добваки нямало контрол.Ще сам благодарен за всяка информазия по въпроста.
Гледай хрущяла от акула да е американски , по скъп е но е мн. по-добър от останалите.
Според мен глюкозамина върши повече работа , гледай и той да е американски.