27.06.07
07:47
Тъй като протеина на ОН поскъпна малко си мислех дали няма да е по-добре да си взема само “леки” неща от нета като NO-XPLODE и AST BCAA които да ми стигнат за поне 4 месеца, а протеина да го купя от БГ (ще излезе много по-евтино заради доставката на ОN) и да бъде на BioTech. Спрях се на BioTech защото в тази германска марка конкретно имам доверие колкото и на оптимум.
Понеже biotech имат голямо разнообразие от протеини, кой ще ми препоръчате? Доколкото съм прочел изолата е най-добър. Също така ще има ли някакъв по-осезаем ефект ако си взема и бавен протеин за преди лягане?
И последни два въпроса :) Тъй като AST BCAA съдържа само 3 аминокиселини ще мога ли да се възстановявам пълноценно? А ще имам ли полза от NO-XPLODE при положение че тренирам от 6-7 месеца? Чел съм много за този продукт и единственото което разбрах е, че разширява кръвоносните съдове и те напомпва, а от напомпването не виждам голям смисъл, защото на другия ден ще си същия :)
Много се надявам на повечко мнения, за да не си пръсна парите на вятъра :)
П.П. Да, ектоморф съм, 17г, на снимката в ляво.
27.06.07
08:31
No-Xplode-a не виждам как ще ти стигне за 4 месеца, той е за месец точно :) Иначе дава адската енергия и сила... Ако имаш възможност си вземи също и бавен (казеин ) протеин.
NO-XPLODE е точно 40 дози (40 дни). В зависимост от храненето и/или съчетанието на добавки води и до растеж. личното ми мнение е, че при 6-7 месеца стаж няма нужда от азотен бустър. ефекта е .... страхотен - сила, издържливост, напомпване
казано от Alkorin на 27.06.07, 08:56:
И остава ли нещо от тоя ефект след като го спреш?
Силата и напомването е нормално да намалее след спирането на Xplode…
AST BCAA е добър избор,ако искаш капсули...От BCAA на прах-NOW и Xtend препоръчвам...
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 27.06.07 09:45.
27.06.07
10:38
Хех, ами планувал съм да си взема 3 опаковки AST BCAA (187 ТРЕНИРОВЪЧНИ дни) и 3 експлоуда (120 дни). Взимам в по-големи количества защото най-вероятно чак следващото лято ще си взема пак.
А по въпроса за протеина на BioTech някакви съвети? Ако си взема казеин как да го съчетая със суроватката? Значи УЕЙ съм планувал да го пия 3 пъти на ден и просто да махна последната доза и да пия казеин преди лягане вместо това така ли?
мерси
Мнението беше редактирано от LuxeON на 27.06.07 10:40.
казано от LuxeON на 27.06.07, 10:38:
Хех, ами планувал съм да си взема 3 опаковки AST BCAA (187 ТРЕНИРОВЪЧНИ дни) и 3 експлоуда (120 дни)
Понеже стана ясно, че явно имаш доста излишни пари, защо не си вземеш суплементи за 3-4 години напред.
27.06.07
12:45
казано от Красимир Кръстев на 27.06.07, 12:40:
Хех, ами планувал съм да си взема 3 опаковки AST BCAA (187 ТРЕНИРОВЪЧНИ дни) и 3 експлоуда (120 дни)
Понеже стана ясно, че явно имаш доста излишни пари, защо не си вземеш суплементи за 3-4 години напред.
Tова някаква шега ли беше? Да не ти се струва по добре да си поръчвам от интернет всеки месец по една кутия? Или всеки ден да ми изпращат дозата по куриер?
Естествено че като имам излишни пари ще гледам да се запася за по-голям период от време... нещо не ти хващам замисъла :question:
27.06.07
13:07
казано от emzo на 27.06.07, 12:49:
Две думи:
Мито и ДДС ;)
Какво искаш да кажеш?
казано от LuxeON на 27.06.07, 12:45:
казано от Красимир Кръстев на 27.06.07, 12:40:
Tова някаква шега ли беше? Да не ти се струва по добре да си поръчвам от интернет всеки месец по една кутия? Или всеки ден да ми изпращат дозата по куриер?
Естествено че като имам излишни пари ще гледам да се запася за по-голям период от време... нещо не ти хващам замисъла :question:
1. Никой не е казал, че задължително трябва да поръчваш/приемаш добавки
2. Пробвал ли си преди това суплементите, които възнамеряваш да купиш?
Ако НЕ, което ми се струва доста вероятно, как може да инвестираш не в една, а цели три кутии от AST BCAA и Explode?
3. За парите, които ще дадеш, бих си заредил хладилника до пръсване?
4. Knowledge isn’t just power, it’s everything… => мисля, че не е нужно да пояснявам... ;-)
27.06.07
15:05
1. Никой не е казал, а просто въм взел решение да си купя добавки.
2. Не съм ги пробвал, запознат съм с тях както и със всички рискове които поемам. Също така недоволни от тези два продукта няма, а и ще загубя доста пари ако си поръчам първо една и после още две кутии.
3. Затова прибягвам до добавките - мисля че с храната която изяждам не си набавям нужните неща, а повече храна не мога да ям така че е безсмислено.
Тъй като темата се оспами ще пусна една отнасяща се за протеините на BioTech.
27.06.07
15:06
казано от LuxeON на 27.06.07, 15:05:
1. Никой не е казал, а просто съм взел решение да си купя добавки.
2. Не съм ги пробвал, запознат съм с тях както и със всички рискове които поемам. Също така недоволни от тези два продукта няма, а и ще загубя доста пари ако си поръчам първо една и после още две кутии.
3. Затова прибягвам до добавките - мисля че с храната която изяждам не си набавям нужните неща, а повече храна не мога да ям така че е безсмислено.Тъй като темата се оспами ще пусна една отнасяща се за протеините на BioTech.
Хапване, ама много хапване и евнтуално homemade гейнър.
И търпение.
99.9% съм убеден, че от тия експлоди ще усетиш някакво напомпване и толкоз.Еми ако ти се хвърлят пари на вятъра ..... :)
27.06.07
17:05
Не знам как по-ясно да го кажа - не мога повече да си подобря хран. режим и затова прибягвам до добавките. Протеина нали е храна все пак ?
А що се отнася за експлоуда, ще си помисля за него.
27.06.07
19:26
казано от LuxeON на 27.06.07, 17:05:
Не знам как по-ясно да го кажа - не мога повече да си подобря хран. режим и затова прибягвам до добавките. Протеина нали е храна все пак ?
А що се отнася за експлоуда, ще си помисля за него.
Абе хора вие нарочно ли го правите това или наистина не четете какво се пише??
27.06.07
19:46
Искате да кажете да си давам парите най-много за едни аминокиселини, всичко останало за храна така ли?
27.06.07
20:41
Колега истината е в мръвката но какво да ти пиша пове4е ти ве4е си го втълпил в главата