Въпрос свързан с креатина

SA

01.12.06
11:29

Искам да ви попитам има ли смисъл да се пие само креатин без да се комбинира с други добавки?!Понеже искам да кача сила но парите ми стигат само за някакъв креатин за това има ли смисал да ги давам за креатин или не.А също така ако можете да ми предложите някой добър креатин за около 30лв.10х на всички

FZ

01.12.06
11:42

Приятел ,с един продукт мускули не се правят.
По добре си събери пари и си купи няколко неща които да пиеш в комбинация ,  отколкото единия месец да пииеш креатин , другия омино , третия глутамин т.н. Защото по този начин няма да направиш нищо .  :wink:

ZO

01.12.06
11:45

Креатина действа и сам доста добре.Ще ти препоръчам на ОН-300гр. за 33лв.

Има смисъл разбира се. Препоръчвам ти на Biotech.

26.03.07
20:01

Здравейте! За да не отварям нова тема искам да ви питам дали е разумно да копувам креатин от залата ,в която тренирам, защото като гледам цените има голяма разлика. Там е 7лв ено пакетче , не знам точно колко грама е , но ми казаха че стига за една седмица.Таа.. да взема ли от този или са сабирам пари и да копувам друг.

27.03.07
03:40

Не взимай този от залата, не го знаеш какъв е що е, дали е креатин въобще или само вълшебен прах.
Купи си някой като например на Оптимум Нутришън или пък на Биотех ама гледай да е запечатън като го копуваш.

IC

27.03.07
07:31

на твое място бих сабирал повече пари ...а ако си опрял толкова до добавки за 30 лева - трибестан :)
защото само с креатин ...на дали ще има много голям смисъл пък и първата седмица ти е зареждаща трябва да пиеш по 10 грама на прием ...после по 5 ...на дали ще ти стигне и за много време,ако питаш мен по добре трибестан :)

27.03.07
15:43

Мерси за отговорите! Все още една “малка” част от тялото ми са мазнини - Тренирам от 3 месеца :) Искам да попитам дали с креатина/трибестана хем ще сваля мазнините , хем ще кача мускулна маса.Извинявам се ако въпроса ми ви се стори неуместен ,но съм нов тук ;)

казано от did0 на 27.03.07, 15:43:

Мерси за отговорите! Все още една “малка” част от тялото ми са мазнини - Тренирам от 3 месеца :) Искам да попитам дали с креатина/трибестана хем ще сваля мазнините , хем ще кача мускулна маса.Извинявам се ако въпроса ми ви се стори неуместен ,но съм нов тук ;)

Карай ги едно по едно. Предполагам искаш да качиш мускули първо? Добре, взимай креатина и трибестата и като ти свърши цикъла може да чистиш. Ако видиш, че се омазняваш много(различни типове тела, различни метаболизми...) вкарваш малко кардио и по време на приема. Не е голяма философия.

28.03.07
07:56

Моят съвет е да събереш още малко пари и освен креатин да си вземеш и глутамин.
Аз лично преди си бях взел креатин и глутамин на Нутрим и останах доста доволен от тази комбинация. Но най-важното е обилното и качествено ядене!!! Без това, нищо няма да стане.

28.03.07
19:32

За Трибестана на софарма ли става дума ?

казано от IceMan на 27.03.07, 07:31:

на твое място бих сабирал повече пари ...а ако си опрял толкова до добавки за 30 лева - трибестан :)
защото само с креатин ...на дали ще има много голям смисъл пък и първата седмица ти е зареждаща трябва да пиеш по 10 грама на прием ...после по 5 ...на дали ще ти стигне и за много време,ако питаш мен по добре трибестан :)[/quоte]

Мнението беше редактирано от did0 на 28.03.07 19:35.

IN

13.04.07
20:59

и само креатин да пиеш има смисъл ! Не е нужно и глутамин едновременно.
а за марка ако е bg P&B Labs знам че 0.5кг са 28.60лв
100гр-10лв а чужда ABB , APF

14.04.07
23:54

С креатин и добро ядене ще качиш бързо маса. Дори само креатин да си вземеш пак ще има ефект. Вземи си от магазин за добавки, а не от фитнеса или на еднократни дози.

09.05.07
20:18

А мазно качва ли се от креатина?

Не. Тия неща зависят от храната.

KL

09.05.07
22:20

казано от Kevin_Kostner на 09.05.07, 20:18:

Даже съм чел, че помага малко да изгаряш мазнини, но не знам до колко!

Вземи си на BioTech 500гр - 34лв или някоя друга американска фирма избери, мани Нутрим, Power Shits и P&B. От българските според мен само Biogame става.

22.05.07
21:03

Мазно май не се качва,ама се оводнява яко

Да бе яко. При мен например нямаше никаква видна водна задръжка. Ако на теб ти е подействало така не значи, че на някой друг така ще му действа.

25.05.07
08:49

както сам знаеш това дали е имало или не,зависи и от метаболизъм и от вида креатин,който си взел и от това как ще ти го приеме организма и от още редица фактори. Аз лично качих вода,но това (както казваш ти) не значи че всеки който го пие ще качи вода. Просто изказах мнение как стоят нещата при мен

На мен ми е ясно, но ако някой тепърва решил да пие креатин може доста да се шокира от това, че ще стане като балон, а то е в редки случаи :)
Както и да е ;)

21.06.07
16:53

При мен ефекта е суепр на ниво, креатин + глутамин + таурин и е наистина доволно. Силата се качва адцки бързо, за 1 седмица на гърди от лег качих 8 кг тежест, кво повече ;]

27.06.07
13:16

казано от Klimentii на 09.05.07, 22:20:

...........

Пичове, сега съм на НВД и от 95кг съм на 89кг вече.187 см съм.Тренирам 3 разово и 3 дни кардио1
Креатина връзва ли се ако искам да увелича вече  чистата ММ без мазнини при сегашното ми хранене!
? Посъветвайте!

03.08.07
13:31

казано от Plamen Nikolov на 27.06.07, 13:16:

казано от Klimentii на 09.05.07, 22:20:

...........

Пичове, сега съм на НВД и от 95кг съм на 89кг вече.187 см съм.Тренирам 3 разово и 3 дни кардио1
Креатина връзва ли се ако искам да увелича вече  чистата ММ без мазнини при сегашното ми хранене!
? Посъветвайте!

a e manqci iskam da treniram ama nz kotrqbva da ispolzvam i nz koe za ko e

Мнението беше редактирано от mihaylov на 03.08.07 13:36.

26.06.13
10:08

Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.06.13 10:09.

ЖЧ

26.06.13
18:16

Има смисъл да пиеш креатин, да. В комбинацията с въглехидрати ще качиш прилично. Амикс предлагат 500гр за 25лв.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1