testicles

Темата е заключена.
LA

21.03.05
22:27

Имах някаква странна болка - долу ниско вляво и левия тестис.Това само като съм прав.Мислех си че е няква херния, ама нали трябва да се вижда някак.А и ми къркори стомаха,та не знам дали е нещо вътрешно,или мускулно!Някой да е имал подобни истории?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:58.

21.03.05
23:37

Нямам идея. но ндей да се чудиш и маеш. ЛЕКАР!

22.03.05
10:07

Я опиши точно къде, че имаше няколко подобни теми. И въпреки, че можем да го обсъдим това не променя нещата - отиди на лекар (не е задължително да му вярваш после, но за всеки случай)

LA

22.03.05
10:39

Е добре де никой ли от вас не са го боляли...?Ми то изчезна сега.Болката беше на левия отгоре,към тялото.Беше все едно са ме ударили.Ама само като съм прав!Мисла че беше нещо мускулно или нерв или нещо такова.Обаче като кляках беше по-добре!

22.03.05
11:10

Е ти не поразрови ли във форума. Добре, виж тази тема.

29.03.05
20:37

Това си е напълно нормално нещо и няма за какво да се притесняваш!На мен много пъти ми се е случвало, а и познавам много хора дето им се е случвало. Ама за кратко време болката отминава. Е разбира се ако не ти отмине трябва да се консултираш с лекар.

LA

29.03.05
23:10

благодаря на всички!

AR

30.03.05
01:09

И на мен ми се е случвало но ми минава.Веднъж като ми се усука леко каналчето на тестиса няколко дни ме боля,но и до днес нямам проблеми от тази случка.

BR

30.03.05
20:57

такива болки не са рядкост ако си в пубертета.аз самия съм ги имал и често са свързани с каналчето на тестиса.при мен тесните слипове и боксери,дънки много често причиняваха болки.

LA

31.03.05
15:12

Какво пък е усукване на каналчето и от какво става?Как да разбера дали е това?

31.03.05
17:57

Преди време имах подобна болка която отшумя оказа се че при едно упражнение с тежест (по сериозна) съм го закачил леко с китката и не се усеща първоначално но после като ходиш даже те боли.Всичко отшумя за 6-7 дена

27.06.07
14:17

ей помагайте имам няква шибана болка в левия тестис като се исправя и почва да ме боли след тва спира

16.11.07
08:13

и аз имам същото само че отдясно и така отшумява и пак се появява. Да не би да е нещо пред херния ??? :О

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1