Какви протеинови барове?

27.06.07
17:03

Момчета препоръчайте ми някакви барове с преимущество на протеин.Не се целя в най-скъпите но на нутрим не ща :)Предстои ми пътуване в чужбина живот и здраве след някой друг ден и мисля да си “вържа гащите” за там доколкото е възможно.3-4 евро за сандвичи дето не само са скъпи ами и нямат хранителни свойсва не ми се дават.По евтино ще ми излезе от тука да си нося барчета,макар че ми е ясно че няма да карам само на тях.Ще си купувам и някакви шунки от супермаркетите ама идеята ми е пак да карам по целесъобразно и ефективно.
Поздрави!

27.06.07
18:38

Ами най-добрите барове са на Next Nutrition.Поне през 2006 бяха де :Protein Bar Of The Year :)15 гр. протеин(във бб.ком пише на хран. стойности 15 а във текста в началото пише Each delicious new flavor packs 30g of high quality protein незнам кое е вярно :) ) 5гр. мазнини и 17 гр. въглехидрати.

Мнението беше редактирано от difference на 27.06.07 18:42.

27.06.07
18:53

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=14&id=68&Itemid=67

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1