27.06.07
11:06
Интересува ме дали в дните когато не съм на тренировка трябва да пия Yohimbe.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 10:44.
Всеки ден, лудница е тоз суплемент.Обожавам го и е от малкото, които усещам.
Обаче при екстракта за разлика от хидрохлорида има повечко осезаеми ефекти.
Ами вече два пъти пих,обаче...
Първия път го пих сутринта на гладно.След един час отидох да бягям.Но нещо като че ли не можах да се справя както друг път.Имах чуство 4е не мога да си поема въздух.Дишах учестено.И въобще не можах да го контролирам това дишане.Незнам дали не беше от жегата,но друг път все по това време ходя да бягам/към 8:30/.Следващият ден го пих един час преди фитнес.Малко преди да отида настроението ми се повиши, но и дишането ми се учести.Отидох много надъхана,но като че ли имах чуство че треперям и нямам много енергия.След половината част от тренировката ми дойде повече сила.Странно.Става въпрос за Alfa Burn на Сайтек/8% стандартизиран екстракт от йохимби/.В една капсула има 8 мг. йохимбин.По моите сметки трябва да пия по една капсула/ефективната доза е 2 мг/кг телесно тегло/.Обаче май ми идва множко :cheese: Дали да продължавам да го пия?
Миналата година пробвах Super Yohimbe 1000 мг. на Genesis. В 1 таблетка има 1000 мг Yohimbe bark extrakt.Отначало от време на време получавах сърцебиене и вечер не можах да спя.После като че ли свикнах.
Alfa Burn е по- силничко май.Каква е разликата между двете?
Не знам за разликата но тъй като си взимаш такива fat loss добавки защо не си вземеш Nutrex Lipo 6 в него има йохимбе и това е един от най - добрите продукти по темата, ето ти малко инфо -
http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo6.html
Мнението беше редактирано от Alkorin на 27.06.07 13:25.
Знам че е добро, но нали го няма в Б-я и въобще не ми се занимава с поръчки по интернет. ;-)
Е не знам какво има в БГ, друг вариант също толкова добър е Biotest Hot-Rox Extreme но незнам дали и него ще го има.
@Zlatina - това имах предвид по-нагоре, че при екстракта се наблюдават повечко странични ефекти.
Значи аз го пия 30 мин преди кардио или тренировка, моя обаче е хидрохлорид (по химичен път).
Следи си пулса т.к. йохимбина го вдига доста.Не прави интензивни тренировки докато не придобиеш толерантност към него.
Ако си бягала вчера или днеска в 08.30 е нормално да не ти стига въздуха ..... от жегите е.
Аз ходя в 07.30 и само дето не пукнах.Затова тия дни велото вкъщи с пуснат климатик.
п.с. на мене приема ми идва към 25мг йохимбин :) ... засега ....
п.с.2 като вземе да отслабва ефекта, прибавяш кофеин, но не преди да придобиеш толерантност !
Вчера тренировката премина много добре! :-)
След като придобия толерантност мисля да увелича дозата с още една капсула.Дали така няма да е по добре?
Защото миналото лято като пих йохимби го комбинирах с ЕХ 100 и мисля ,че това беше причината да немога да спя вечер.
Знам 4е йохимбито не трябва да се комбинира с храни съдържащи тирамин.Освен сиренето,черения дроб и червеното вино кои други храни съдържат това вещество?