25.06.07
09:58
Аз съм на 16 години висок съм 1.81 тежа 57 килограма.Всеки ден тренирам баскетбол , незнам как да изчисля колко калории изгарям и незнам как да надебелея... плз ако можете изгответе някаква програма
25.06.07
10:01
напиши в самата търсачка на сайта НВД и ще ти се покаже НВД за пон. и за пов. на теглото ;)
Здрасти, моят съвет към теб е в случай че не се занимаваш
сериозно с баскет малко да го намалиш. След това включи в
графика си и тренировки с щанги като наблегни на тежестите.
После почни да се храниш по на често и яж високо калорични храни
в големи количества ( не разбирай преяждане), бързоусвояеми про
теини като риба и пиле, купи си протеин с високо съдържание на
въглехидрати като добавка към яденето. Но най вече намали баскета
защото двете неща са просто несъвместими. Виждал ли си маратонец
здравеняк? Аз лично не
26.06.07
07:55
E vij gi pi4ovete ot NBA kvi sa jivotni ... nqkfi po 200 cm s nqkfi golemi race kato na ke4isti i nqkfi super stegnati tela
Петко К - пиши на кирилица.
Мнението беше редактирано от Петко К на 26.06.07 08:29.
казано от eliminator на 26.06.07, 07:55:
E vij gi pi4ovete ot NBA kvi sa jivotni ... nqkfi po 200 cm s nqkfi golemi race kato na ke4isti i nqkfi super stegnati tela
Петко К - пиши на кирилица.
Такива са щот иам дават много $$$ ако искаш и ти да станеш такъв наблегни на храненето яж 1 час преди да отидеш на тренировка и колкото можеш по бързо след тренировка.Щом тренираш секи ден трудно ще надебелееш и затова си хапваи най-различни храни но да са качествени(без прости захариди и глупостите от лавките).За 2-3 месеца(ваканцията) можеш да качиш някое килце(не чисти мусколи но все пак) стига да спазваш храненията да са на интервал не повече от 2 часа и 30 мин.А за изчисленията на калориите http://www.bb-team.org/articles/comments/914/ прочети и разбери сичко и ша си ги сметниш.
П.п. И аз тренирам баскет 195см и 80 кг редовното хранене помага !!!
28.06.07
17:17
Някой знае ли дали суровите яйца са вредни за стомаха ?
казано от eliminator на 28.06.07, 17:17:
Някой знае ли дали суровите яйца са вредни за стомаха ?
Дали са вредни не знам, предполагам не .Но има голяма опасност да се заразиш от тях , освен ако не си 100% сигурен за произхода им/демек от домашни кокошки/.
28.06.07
18:25
Е аз откаде да взема яйца от домашни кокошки ? Да ям ли въобще сурови яйца ? ако ги варя дали ще имат същия ефект както ако са сурови ?