28.06.07
21:35
Искам да питам дали е по добре да ходя на фитнес сутринта ,защото според моята диета (която е за мм.чрез ввд) се налага да ходя на фитнес към 5 -6 часа.Тогава е много горещо и не искам да се потя мн. :) знаете...
Това е диетата ми : вижте я ...
7:30 : 250 мл. мляко с 100 гр. овесени ядки
10:30 : 150 гр. макарони или повече + 4 яйца(може и цели може и само 1 цяло)
12:30 : 2 печени пилешки бутчета +150 гр. ориз +1 картоф(може и без него)
14:00 : 3-4 филий хляб с извара или кашкавал +1 домат(или зеленчукова салата)
16:00 : 1 бутче + 150 гр. картофи + плод(или плодова салата)
(в 16:30 30 гр. сурватъчен протеин +креатин +глутамин + amino kiselini и трагвам на фитнес)
18’18 :30 вращам се от фитнес и взимам 30 гр. сурватъчен протеин +креатин +глутамин +amino kiselini
19:30 : 1 бутче + 100 гр. ориз + 50 гр. картофи ( това е много малко количество, защото след 14:00
1 час преди лягане : 100гр. сирене (краве) или извара + 1 кисело мялко
Значи както виждате ям доста докато стане 5’00, след това (според мене отивам на фитнес
там почвам ,ама е мн горещоо само тренирам и се изпотявам като куче и маи даже свалям мн
вместо да качвам) за т’ва питането ми е дали е по добре да отида кам 8’30 докато не е горещо
и да си тренирам и после да продалжа с програмата си от 10’оо и така до края и.
само щте се наложи да преместя приемането на добавките.... :)
Ако имате отговор на темата ми пишете....
Програмата е добра според мен.Само гледаи макароните да са пълнозърнести а колкото до времето за зала сутрин от 10 до 12 мисля че не е толкова горещо все още но гледаи да се заредиш добре сутринта с 1-2 храненията да имаш енергия все пак ;) ае Успех ! :)
29.06.07
02:54
А така поставена диетата добра ли е??
ако все пак ходя следобед добре ли е направена ....добре ли е от сутринта да ям през час-два
докато стане 5’ часа (тогава да си взема протеина и другите работи и да трагвам на фитнес...? :О
И като се варна трябва ли да добавя още нещо кам диетата??? :)
ако има нещо да се допални кажете,няма да е излишно
Мисля, че хранителният ти режим е добър (за добавките не разбирам предполагам някое от тях ти дава енергия за тренировката).Това, че се потиш във фитнеса не би трябвало да те притеснява(като става дума за трупането) освен ако не ти е изключително неприятно.
да добра е диетата.след време като ти писнат тея храни може да я поразнообразиш
Фитнес клуба, който посещавам, разполага с климатик и вентилатори и въпреки това след 20-30 минути тренировка (дори без кардио дейности) винаги тениската ми е с големи петна от пот. Тъй че не смятам, че подобна промяна ще те спаси.
Що се отнася до диетата - доста ми хареса и дори мисля да я изпробвам с малки промени :)
Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 11.07.07 06:13.
19.07.07
08:28
Според мен можеш да наблегнеш малко повече на месцето и то да бъде гърдички пилешки и пуешки може да се намери 500гр пилешки цици за 5 лева те ти заспиват за един дет, и за преди и след тренировка сурватка + креатин, че и глутамин и отделно още аминокиселини ти е много .. ще свърши работа но доста ще ги изхвърлиш по-добре ги размешай малко примерно аминокисилините да са ти веднага като станеш сутринта преди да сготвиш закуската и преди да си лягаш, овесените ядки да са едри . После като си ял в 16:00 и в 16:30 за мен няма смисъл от шейк и можеш да минеш само с креатина и глутамина, след тренировка си го измислил добре , но пак можеш да минеш и без аминокиселините, от гледна точка на спестяване на суплементи .. ще изкараш с по-малко пари по-дълга диета ;)
Няма да се плашиш от потенето в залата, важното е как въстановяваш после :)
Мнението беше редактирано от mitakaaa_vn на 19.07.07 08:35.