Готов ли съм за 5 дневна програма?

MO

29.06.07
17:17

здравейте:),
стажа ми е около 5 месеца и до сега ходих на фитнес по 3 дневна програма
и тъй като вече е лято имам доста свободно време и съм решил
да започна с 5 дневна програма.та реших първо да се допитам до по опитните дали съм готов за такава програма
или е твърде натоварваща за по неопитните?

29.06.07
17:19

Сам трябва да прецениш дали си готов или не.

Не вярвам. А пък и чак 5 дни за какво са ти? Карай си на 3 дена и си почивай повече.

S7

29.06.07
20:45

Един познат тренира месец и половина по 3 дневна програма. После интруктора му направи 2 четиридневни програми, по които тренира 6 месеца (всяка по 3 месеца) и после му направи 6 дневна. Вече е 3.5 месеца на нея и тренира всички мускулни групи по 2 пъти в седмицата и расте доста добре. Но общо взето той само с това се занимава. Не пропуска ядене, да не говорим за тренировка и спи минимум по 9 часа. Даже даскалото малко го пренебрегва, ама той си е такъв :) . Даскалите си мислят че си носи учебници в чантата, а той носи само храна :D.

Та всичко според мен зависи от това как тренираш, как се възстановяваш и дали си постоянен .. :)

30.06.07
06:12

5 дни в седмицата... мноооо калории ще си отидат  :lol:  не прекалявай а и стажа ти е мн малък :)

30.06.07
13:08

казано от monsus на 29.06.07, 17:17:

здравейте:),
стажа ми е около 5 месеца и до сега ходих на фитнес по 3 дневна програма
и тъй като вече е лято имам доста свободно време и съм решил
да започна с 5 дневна програма.та реших първо да се допитам до по опитните дали съм готов за такава програма
или е твърде натоварваща за по неопитните?

Ако питаш мен почни 4 дневна програма докато натрупаш 1 година стаж после мисли за повече. ;-)

казано от Eldoras на 29.06.07, 20:45:

Даскалите си мислят че си носи учебници в чантата, а той носи само храна :D.

А пък от моя клас имах един приятел дето си носеше възглавница, храна и прибори за ядене в училище даже и бележника не си носеше. :lol:

Мнението беше редактирано от Жаката на 30.06.07 13:09.

30.06.07
16:51

Какво искаш имаш предид с това ‘5дневна програма’?
Да тренираш по 1 МГ на ден с 2 дни почивка или...нещо друго?
Ако ще тренираш по 1 МГ на ден - не смятам, че е подходящо.
Ако е нещо друго - обясни го. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 30.06.07 16:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1