30.06.07
13:00
видях тоя пост в един форум...>>>
“Искам да ви попитам няколко неща:
1. Ретаболил/Дека или Сустанон добре ли е за първи цикъл( че съм доста под нормата 188см 73 кг, а от 6 месеца тренирам при Еню Рангелов ;) 2 пъти сменям програма и нямам ефект- само 3 кила горе-долу съм качил)?
2. Тези препарати със свободна продажба ли са/ или трябва рецепта- и от кой(личния ли?)
3. Цени???
Благодаря Ви предварително “
тоя обеснява че тренира при Еньо Рангелов.. дали той друса децата???:(((((((
Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 13.06.10 16:46.
30.06.07
14:50
казано от marry jane:P на 30.06.07, 13:00:
видях тоя пост в един форум...>>>
“Искам да ви попитам няколко неща:
1. Ретаболил/Дека или Сустанон добре ли е за първи цикъл( че съм доста под нормата 188см 73 кг, а от 6 месеца тренирам при Еню Рангелов ;) 2 пъти сменям програма и нямам ефект- само 3 кила горе-долу съм качил)?
2. Тези препарати със свободна продажба ли са/ или трябва рецепта- и от кой(личния ли?)
3. Цени???
Благодаря Ви предварително “тоя обеснява че тренира при Еньо Рангелов.. дали той друса децата???:(((((((
АХХХАХАх :Д тоя пост е мой от преди 1 година и половина някъде - когато се запознах с Еню бях решил да зимам, но той ми обеща че без химия ще постигна много повече и ето го резултата:
24.06.06 30.06.07
ръст -185 не 188 185
тегло - 73 90
шия - 39 51
ръце - 31 41,5
Бюст - 97 125
Талия - 76 86
Ханш - 93 97
Бедра - 53 69
Прасци - 35,5 42,5
Китка 17 17
Глезен - 23 23
За Еню само хубаво или нищо !!!! Благодаря ти ЕНЮ! :)
Нали стероиди не се обсъждаха в този форум:)
@marry jane:P виж в www.gohard.org
Мнението беше редактирано от NRG на 30.06.07 17:11.
@marry jane:P - малко прибързан извод.
Не видях, къде е написано, че Еню Рангелов е дал стероиди на когото и да било, няма и намек за подобно нещо.
Доста прибързан ивод. Намерих и темата и общо взето, някой бая го е оплюл в ония форум и то с днешна дата.
Това е доста некоректно.
Lounge Lizard - така и така си писал за тренера и мерките си и понеже си споменавал, че тренираш по доста нетрадиционен начин, няма ли вече да качиш някакви снимки преди/сега? :)
Мнението беше редактирано от 6th на 30.06.07 17:18.
30.06.07
18:22
казано от С7АЛК3Р на 30.06.07, 17:14:
@marry jane:P - малко прибързан извод.
Не видях, къде е написано, че Еню Рангелов е дал стероиди на когото и да било, няма и намек за подобно нещо.
Доста прибързан ивод. Намерих и темата и общо взето, някой бая го е оплюл в ония форум и то с днешна дата.
Това е доста некоректно.
Lounge Lizard - така и така си писал за тренера и мерките си и понеже си споменавал, че тренираш по доста нетрадиционен начин, няма ли вече да качиш някакви снимки преди/сега? :)
Еми нямам позинг изобщо, ама ще видя да изкопам нещо.
>>>http://photofile.ru/photo/loungelizard/2549741/56169662.jpg>>>
Тука е преди време - сега съм още по тежък :) тука съм 86-87 кг, раменете, гърба изглеждат по-малки от ризата и не могат да се видят перките , бедрата също ама това само ми е под ръка.
ПП - не обръщайте внимание на дечуърлята :D ххааххаха
от преди нямам снимки - но нямах нищо общо- един ходещ скелет
Мнението беше редактирано от Lounge Lizard на 30.06.07 18:49.
Здравейте,
Чета редовно форума и много ми харесва затова реших и аз нещо да кажа.Бях преводач на господин Еню Василев Рангелов до 2004 година.Той е уникална личност и аз лично не съм чул да е давал или дори препоръчвал стероиди на някой камо ли на деца.Когато отивах при него в редакцията попивах всяка негова дума.Той говореше достъпно както за децата така и за възрастните.Веднъж заварих при него великия треньор Иван Абаджиев.Когато г-н Абаджиев си тръгна,г-н Рангелов каза”Това е най-добрия треньор на вселената на най-добрите щангисти,каквито само в България има”.В многото години на общуване никога не сам го чувал да говори срещу някого лошо.А знаеше до един своите противници.Но казваше”По-важно е силовите спортове да се популяризират.Голяма историческа грешка ще бъде най-силния народ да не доминира в трибоя,щангите и културизма”.Видя ме случайно преди месец и ме покани в тях.Там си има зала.Но лошото сега при него е че жена му е болна от тежка форма на рак.А той трябва да издаде последната си книга от около 800 страници на английски език.Пътуване,лекари,болници сигурно така живее той днес.
Пред мен направи своята тренировка за гърди преди да тръгне за летището.Извини се че ще мълчи докато тренира.
1.Повдигане от лег 1х5 с 65 кг.,1х4 с 90 кг.,1х6 с 110 кг.,
2.Кофички с тежест 1х5 с 30 кг.,1х4 с 45 кг.,6х6 с 57 кг.
Вижда ми се доста добре за 63 годишен човек,обременен от грижи.
Много приятели са ме питали какви са секретите на Еню Рангелов.След онзи разговор,който дочух някога между него и г-н Абаджиев мисля,че той разглежда всеки ученик по отделно като математически модел.Например,големи резултати получаваха хора с 5 работни серии три пъти седмично.Други се радваха като деца на резултатите от всекидневна тренировка от 25 серии.За анаболи никога не говореше.Казваше,че Дан Колов и Никола Петров не са ползвали нищо изкуствено,а какви хора са били.От друга страна не кори вземащите стероиди:”Това сега е почти задължително за професионалистите.Това е риска на професията”.Според него един роден генетик може да взима анаболи и да няма резултати,защото различните организми имат различна поносимост към отделните синтетични,а и дори естествени вещества.Когато го попитах тренира ли още хора,той ми отговори,че няма как.”Как ще му взимам парите на някого,като не му дишам във врата.Не е честно”.В България тренира едно дете без пари от церебрална пареза.Не го забравя.Показа и рицарския си орден връчен му от Бен Уидър, а и златния орел преди това.Кореспондират си от 1970 година.Но не говорят само за фитнес.Бен с гордост чете неговите писма в семейството си.Темите са за история,религия,джаз,политическа обстановка,изобразително изкуство.Г-н Рангелов се престраши да покани Бен и семейството му в България през 2007 година.Покрай семейството Уидър и последната си книга той си е кореспондирал и със сина му Ерик,с принц Албер,Кондализа Раис.Има снимка на писалището си с надпис от предишния президент Джордж Буш.
Последно веднаж ми сподели,че няма секрети.Просто първото нешо,което го интересува е да набара състоянието на нервната система на ученика.Чак след това вече пита за възрастта,определя кой конституционален тип е,каква храносмилателна система има,гледа залавните места на мускулните пакети,тренировъчния стаж,какво работи,прекарани болести,какви са измерванията му.Аз не познавам някой,който да не е имал драматични резултати от негова програма,стига да е спазвал условията на тренировката.Когато тренираше хората в онова романтично мазе за всеки поотделно имаше хубава бяла папка.Може би отрицателните изказвания в нета идват от това,че г-н Рангелов не търпеше несериозните ученици,клюкарите.Пъдеше ги без никакво колебание.
За жалост този добър човек съвсем не е глезен от живота,особено днес.Дано му се разминат всички грижи.Тук давам е-маила си,ако някой се интересува от г-н Рангелов може да ми се обади:krasyoga@abv.bg
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 13.06.10 16:45.
Здравейте отново,
аз съм преводача на г-н Рангелов.Включвам се пак за да осъвременя информацията,която дадох в предишното си включване тука,около коледа.Г-н Рангелов ме помоли да вляза отново и да кажа,че съжалява,че си е дал е-маила,тъй като всички българи били тъпи говеда,биволи търкалящи се в калта.Че не ставало нищо от тоя народ и че нямал никакво културистично бъдеще.Половинчати еснафи,които един ден тренират,а на другия играят тенис.Помоли ме също да тегля една майна на всички в интернет пространството.
Явно се злоупотребява с търпението му.Ако е така не го виня.
Бъдете здрави
13.06.10
16:45
казано от krasyoga на 13.06.10, 10:24:
аз съм преводача на г-н Рангелов.Включвам се пак за да осъвременя информацията,която дадох в предишното си включване тука,около коледа.Г-н Рангелов ме помоли да вляза отново и да кажа,че съжалява,че си е дал е-маила,тъй като всички българи били тъпи говеда,биволи търкалящи се в калта.Че не ставало нищо от тоя народ и че нямал никакво културистично бъдеще.Половинчати еснафи,които един ден тренират,а на другия играят тенис.Помоли ме също да тегля една майна на всички в интернет пространството.
Хаааахахаха :)
Съжалявам че го няма Марто за да вземе онощение по случая със стероидите.
По отнощение на другия въпрос.... Темата от няколко поста насам си е чист бисер.
Директно ще кажа че за името и имиджа на господин Рангелов съществуването на такива теми не е от особен плюс.
Казвам го за Вас, господин преводач. Спред мен излишно въобще се намесихте в тая тема и му дадохте мейла. Не знам кой и какво може да му е писал.
Темата... свърши. Мейла... свърши. По принцип проблемите в тоя бранш не са един и два, Еню Рангелов винаги е имал и крайни поддържници, и противници, та въобще не му е мястото публично да му се дават адреси и телефони и после да се сърдите.
Поуката е за теб колега, не за нас.
Постът ти е поправен и от него липсват контактите на Еню Рангелов, твоите ги оставям.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 13.06.10 16:47.