15.02.04
23:52
zdraveite bilderi.rechil sam da napravia edno steroidno zikalche i estestveno shte mi triabva dobar protein prez tozi period koito shte e za masa ,zatova koi ot dvata vida e po podhodiasht,vuglehidratnia ili beltachnia ili dvata zaedno 50:50. Mislia si da vzema edin GAINT MASS i niakoi ot beltachnite na JK.kak mislite dore li shte e ili shte mi preporachate neshto po dobro dori samo ot edinia vid
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 10:54.
протеин си земи братле не ти требе гейнер и не си давай парите на ветара зимаи протеин с голям процент минимум 70-80
17.02.04
16:17
ami Emo togava kakvo shte kagesh za GAIN FAST na Universal .Dosta hora mi kazvat che e dobar a na sadarganieto pishe za razni stabilizatori ,bilki i vaglehidrati ta se chudia tova geiner li e i vaobshte zaslugava li si shtoto 1 kg e okolo 40 lv
19.02.04
02:17
emo kakvo she kagesh togava za GAINT MASS(mislia che beshe na Universal) 4kg 78lv dobar li e ili moge da mi preporachash nehsto po dobro
ne go znam kakvo e tova bratle
po-zdravi PS mainata i na kirelicata :))))))
20.02.04
13:49
Are stiga sa de, ne bil dobur gainera…6to puk :D Ima si bilki, protein v dostatu4no kolicestvo i vuglehidrati. Sega ako go pie6 niama da gradi6 napulno 4isto, no pone 6te gradi6 masa ( a tova e mnogo vajno pone za men- da ka4a niakoe i drugo kilce) Gainera e za ektomorphni s burz metabolism, koito goriat kaloriite mnogo burzo. Taka 4e i da ka4i6 malko mazninki burzo 6te gi izgori6. ( no niama da zagubi6 muskulna masa koeto e po vajnoto) Na men mi pomogna za 1 mesej da ka4a 4 chisti kila, koito ne mojah za 2-3 godini.
20.02.04
14:33
Ti se mesomorphen dokolkoto is spomniam i niama6 nujda ot dopulnitelni vuglehidrati, oba4e az imam. Protein+vuglehidrati+bilki e super kombinacia za men i deistva. (ne sum sum probval ne6to drugo de ama kato svur6i 6te si vzema 90% + izolat niakakuv :D )
21.02.04
15:56
dobre emo iasno che si protiv geinerite .togava mi kagi edin naistina dobar surovatachen protein koito pri teb e dal naistina dobri rezultati i spirame s teia proteini
04.03.04
21:20
Surovata4en na prili4ni pari Nutrim Pure Whey :}}} 26lv kg ;}}} Ako ne Musashi Blend 92% :}}}} uspeh :}
06.03.04
22:45
dobre a kakvo shte kagesh za nutrim pro gold 92 3 kg -52 lv ?
opa sory gaint masata sum go pil prosto ne videh :)) sory znachi pil sum apsoluten bokluk !!!
za surovatachnia protein na mnogo firmi ima mnogo dobri no postoqno piq toq protein na bio-x i ima dobri rezultati ot nego a i ne mi izliza skup 14 lv kiloto ;)) mezdo drugoto poveche za protein nema da dam tva 50 lv na kilo shte preqm s fileta ot akula daze :)
po-zdravi
07.03.04
12:06
emo kakav e toia protein na BIO-X .tva taka se kazva firmata ili samia protein shtoto tova 14 lv za kg e dosta dobre i po prinzip taka li varvi ili ti imash niakvi otstapki.chestno da ti kaga nesam go chuval i ako ne te zatrudniava vkarai imalko raziasneniia i dage ot kade moge da se nameri.blagodarsko