Забавяне на метаболизма..как?

01.07.07
16:51

Има ли някакъв начин да си забава метаболизма?Защото адски мн наблягам на храната и пак сам си слаб за ръста..а т.е. 180-65кг . Бирата забавя ли метаболизма?Помогнете..ако може да е нещо от всекидневието..а не някви скъпи добавки и простотии

TW

01.07.07
19:41

Мазните храни забавят метаболизма но не ти ги препорьчвам

Яж през 2 часа качествена храна и ще качиш ,естествено трябва и да тренираш

01.07.07
22:19

казано от SraMejliVko на 01.07.07, 16:51:

Има ли някакъв начин да си забава метаболизма?Защото адски мн наблягам на храната и пак сам си слаб за ръста..а т.е. 180-65кг . Бирата забавя ли метаболизма?Помогнете..ако може да е нещо от всекидневието..а не някви скъпи добавки и простотии

Ако не искаш плочки се лоьркай с бира, може и дегостатор да се извъдиш. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

пържени картофи..торти..неща от този тип ти трябват..трябва доста да прекалиш с такива храни че да се омазниш кой знае колко кат се вземе под предвид че си ектоморф (пък и нека позная - нямаш 20 ;) ) та съвсем.

02.07.07
16:26

mi5 ми нямам 20 да :),абе не искам да ставам некъв мазен..А за тренировки и фитнес не мога да хода в зала поради здравословни проблеми...затова искам просто малко маса да кача да стана по като човек :D сички момичета ми викат “ако качиш 10 кила направо ще те изям” :D:D:D Помогнете на бедното момче да го изядат момичетата хахаха

02.07.07
16:39

Десетте качени кила без тренировки ще са основно мазнини, и със игурност тогава няма да ти се лепят момичетата.

02.07.07
16:53

Аз се чудя как да го забързам....Такива като тебе според мене трябва да се хранят 2 пъти на ден.Без да се интересуват какво точно ядат.Имах един приятел който тренирах известно време със същите данни.Казах му какво да тренира и здраво ядене 2 пъти на ден.За 3 месеца беше от 66 кила стана 74.Сега хората са различни.Говоря за качествено качване

02.07.07
20:11

казано от МИЛЕ на 02.07.07, 16:53:

Аз се чудя как да го забързам....Такива като тебе според мене трябва да се хранят 2 пъти на ден.Без да се интересуват какво точно ядат.Имах един приятел който тренирах известно време със същите данни.Казах му какво да тренира и здраво ядене 2 пъти на ден.За 3 месеца беше от 66 кила стана 74.Сега хората са различни.Говоря за качествено качване

И аз се чудя как да го забързам моя и наскоро намерих начин, все още го тествам...

02.07.07
21:29

хех вие аз искам да го забаваааааа :(,не  искам да е чиста качена маса или да се омазна яко..искам да си стана д/г на нормално телосложение пък живот и здраве ако не се харесвам толко отпуснат ще измисла нещо фитнес с по малки тежести(не ми дават очните да дигам тежко..) Въпроса ми е,че искам да си забава малко метаболизма има хора дето ядат 3 пъти по малко от мен,а са 2 пъти отгоре на мене...не е честно

Да си забавиш метаболизма и да напълнееш са две различни неща.
Забавяне на метаболизма означава забавяне на анаболни и катаболни процеси. Един вид консервация.
Ти искаш метаболизъм с доминиращианаболни процеси, но предимно водещи до натрупване на резерви, ако правилно те разбирам.
Искаш да напълнееш?
Яж по - честичко - 5-6 пъти на ден. Хапвай вафли, шоколади. сладолед - вярвам ще ти е добър за сезона. Пий кока кола и работата ще стане.
Ама защо ти е тая откачена работа?
Защо не потренираш да направиш малко мускули с високовъглехидратна диета, а се чудиш с каква щуротия да се заемеш?

Да ти обясня малко нещата за обща култура.
Можеш да качиш:
1. Мазнини
2. Белтъчини
Белтъчините обаче се качват основно в мускулните клетки. Няма как да стане без тренировка.
Другото са си мазнини. Може и да не е сланина или лой, може даже да е нещо  около това, което наричаш “нормално телосложение”, но си е мазнини.
За това според мен по - добре качвай тренирайки, не като самоцел и противно на навиците и нуждите на организма. Сам ще усетиш как с тренировките и апетитът се повишава.

05.07.07
16:02

казах вече,че немога да тренирам поради здравословни причини...иначе ако можех нямаше да ви питам..щях да си хода на фитнес и да изчета целия сайт..за диети и глупости..сложна е работата :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1