01.07.07
15:28
така, ето ме отново.
след предния ми пост доста се поразрових из сайта и ми станаха ясни доста неща, но ми липсва въображение и не знам какво готвено да включа в режима си.
значи аз съм на 16, тежа 52кг. (позорничко е да искам режим за сваляне, но корема много ме притеснява...), 171см. височина, ходя много, мисля да започна и кардио тренировки от тази седмица (сутрин).
някой ако може да ми помогне с изготвянето на режима ще съм му много благодарна:)
ми дай изобщо някакъв режим за коментар!
чудя ти се на 171см и 52кг какво толкова имаш за сваляне и колко искаш да свалиш ...... все пак за жена не е необходимо да е живи мощи
01.07.07
17:49
Еми прави кардио в дните които не си на фитнес !! Започни НВД (нисковаглехидратна диета) - в нея трябва да поема6 основно протеини и малко ваглехидрати и избягваи секви мазнини мазнините трябва да се не повече от 1 грам на 1 килограм телесно тегло някаде !!Наблягаи на сложните ваглехидрати избягваи простите избягваи сладко и газирано !! ако яде6 хляб да е черен и по 1-2 филики на ден !!тва е основното в саита пи6е за НВДто по подробно !!
къде е казано че в НВД трябва да се старае да ограничава и мазнините именно като извади калориите от протеина трябва с нужните мазнини да си допълни калорийния баланс а и именно те се използват за енергия при нвдто май
Мнението беше редактирано от nenene на 01.07.07 18:50.
01.07.07
19:49
оооо братле как така за6то ограничаваме мазнините ?? 1. има поече калори в 1грам мазнини отколкото в ваглехидрат 2.трудно се разгражат !! трябват протеини за6отото са мноо важни !! тва за калориния баланс е вярно ама не прекаляваите с по 100-300 калиори по малко на ден от приетите !!
Здравейте, то сега с тези къси блузи и панталони с ниска талия и най-слабите хора имат проблеми с корема - за момичето не знам, но какво да прави моя съпруг - има дископатия, двете колена му са оперирани, да не говорим че го мързи да спортува и отгоре на всичко е влюбен в биричката - та на 170 см височина е станал 89 килограма - какво да го правя?Как да отслабне такъв човек? Като му предложа някое упражнение и веднага го заболява нещо и с това се оправдава.
02.07.07
06:27
Еми като гледам едва ли ще мое да праи кардио :( все пак мое се консултирате с лекар за тва какви спортове евентуално мое да практикува !! иначе хранителен режим трябва ограничение с бирата тука в саита има мноо материали по темата
Благодаря за отговора, той има високо кръвно, но яде предимно салати - залива ги с кисело мляко, вкъщи не се готвят манджи. Предимно печени и варени на пара пилешко месо или скумрия, сладко не яде - но, проблема е че няма да се откаже от бирата. Днес има рожден ден, мисля да му направя масаж на гърба и главата, да му се покачи настроението, а после исках да го водя навън някъде, но той няма да иска. А иначе, мога да се похваля със сина - направи чудесна фигура стройна, с плочки на корема и мускули на гърба и раменете само с помощта на една щанга и две гири!
02.07.07
07:25
ами нищо не искам да свалям, килограмите ми са си перфектни, само биреното шкембе ме дразни, а се е видяло, че без режим няма как да го сваля !
значи да избягвам газирано, мазничко, кристалната захар, бял хляб.
предполагам, че трябва да ям обезмаслено сирене (ох ама то е доста гадно), яйца, месо (какво месо да ям, червено ли?) , риба, черен хляб..
плодове и зеленчуци ?
02.07.07
07:34
Еми тренираи здраво :) месото - избягваи свинско наблягаи на пиле6ко и риба !плодовте и зален4уците са супер за НВД !
Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 02.07.07 07:36.