изготвяне на режим (с цел сваляне от корема)

FI

01.07.07
15:28

така, ето ме отново.
след предния ми пост доста се поразрових из сайта и ми станаха ясни доста неща, но ми липсва въображение и не знам какво готвено да включа в режима си.
значи аз съм на 16, тежа 52кг. (позорничко е да искам режим за сваляне, но корема много ме притеснява...), 171см. височина, ходя много, мисля да започна и кардио тренировки от тази седмица (сутрин).
някой ако може да ми помогне с изготвянето на режима ще съм му много благодарна:)

01.07.07
17:48

ми дай изобщо някакъв режим за коментар!
чудя ти се на 171см и 52кг какво толкова имаш за сваляне и колко искаш да свалиш ...... все пак за жена не е необходимо да е живи мощи

01.07.07
17:49

Еми  прави  кардио в дните  които не си на фитнес !! Започни  НВД (нисковаглехидратна  диета) - в нея  трябва да поема6 основно протеини и малко ваглехидрати  и избягваи секви мазнини мазнините трябва да се не повече от 1 грам на 1 килограм  телесно тегло някаде !!Наблягаи на  сложните ваглехидрати  избягваи простите  избягваи сладко и газирано  !! ако яде6 хляб да е  черен и по 1-2 филики на  ден !!тва  е основното  в  саита  пи6е за  НВДто по подробно  !!

01.07.07
18:49

къде е казано че в НВД трябва да се старае да ограничава и мазнините именно като извади калориите от протеина трябва с нужните мазнини да си допълни калорийния баланс а и именно те се използват за енергия при нвдто май

Мнението беше редактирано от nenene на 01.07.07 18:50.

01.07.07
19:49

оооо братле  как  така  за6то ограничаваме мазнините ??  1. има поече калори в 1грам  мазнини отколкото в  ваглехидрат 2.трудно се разгражат !! трябват протеини  за6отото  са  мноо важни !! тва за  калориния баланс  е  вярно ама не прекаляваите  с по 100-300 калиори по малко на  ден от приетите !!

02.07.07
05:07

Здравейте, то сега с тези къси блузи и панталони с ниска талия и най-слабите хора имат проблеми с корема - за момичето не знам, но какво да прави моя съпруг - има дископатия, двете колена му са оперирани, да не говорим че го мързи да спортува и отгоре на всичко е влюбен в биричката - та на 170 см височина е станал 89 килограма - какво да го правя?Как да отслабне такъв човек? Като му предложа някое упражнение и веднага го заболява нещо и с това се оправдава.

02.07.07
06:27

Еми като гледам  едва ли  ще мое да  праи кардио :(    все пак мое се  консултирате  с лекар за  тва какви спортове  евентуално мое  да практикува !! иначе  хранителен режим трябва  ограничение  с бирата  тука в  саита има мноо материали по темата

02.07.07
07:05

Благодаря за отговора, той има високо кръвно, но яде предимно салати - залива ги с кисело мляко, вкъщи не се готвят манджи. Предимно печени и варени на пара пилешко месо или скумрия, сладко не яде  - но, проблема е че няма да се откаже от бирата. Днес има рожден ден, мисля да му направя масаж на гърба и главата, да му се покачи настроението, а после исках да го водя навън някъде, но той няма да иска. А иначе, мога да се похваля със сина - направи чудесна фигура стройна, с плочки на корема и мускули на гърба и раменете само с помощта на една щанга и две гири!

FI

02.07.07
07:25

ами нищо не искам да свалям, килограмите ми са си перфектни, само биреното шкембе ме дразни, а се е видяло, че без режим няма как да го сваля !
значи да избягвам газирано, мазничко, кристалната захар, бял хляб.
предполагам, че трябва да ям обезмаслено сирене (ох ама то е доста гадно), яйца, месо (какво месо да ям, червено ли?) , риба, черен хляб..
плодове и зеленчуци ?

02.07.07
07:34

Еми  тренираи здраво  :)  месото -  избягваи свинско  наблягаи на  пиле6ко и риба  !плодовте  и зален4уците са  супер за  НВД !

Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 02.07.07 07:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1