28.11.04
12:29
Моля тук конкретизирайте в постовете си и структурата на разходите поне в най - общи линии, т.е. за зала, за суплементи, стероиди, протектори, екипировка и т.н.
За зала аз давам около 30 лв месечно.
Още толкова отделям за суплементи, в т.ч. витамини, бирена мая и течни аминокиселини на Биогейм; тенденцията е към леко покачване на разходите за суплементи. Ползвам елементарна екипировка, като ръкавици и ластичен бинт, която не ми вдига много разходите.
28.11.04
13:08
Тя храната така или иначе си я ям независимо дали ходя или не на зала.Затова давам само за зала (и защото нямам други де :))
Правил съм си такива сметки и направо съм се плашил.
Допреди 4-5 месеца си хапвах по 2-3 пъти в деня, сега ям по 6-7, като не мога да ям каквото ядат сестра ми и баба ми (с тях живея), така че имам минимум 10лв. разходи на ден за полуготови храни. Като добавя 40те лева на месец за карта за фитнеса и 150те+ лева за суплементи се получава цифра доста близка до 500лв. Егати скъпия спорт! (но си струва всяка стотинка) :)
28.11.04
15:33
Аз за зала давам 20 лв.(ефтинка,но ми е най-близо) пък и в Монтана скъпи и хубави зали няма! и за суплементи давам около 50-100 лв. на месец,а храната ми е отделно(пилешки пържоли,пилешки гърди)но това не го броя,порати простата причина че майка ми купува месото и аз нито знам какви пари и оттам незнам разхода ми за 1 месец. Та средно без храната давам около 100 лв+ на месец за спорта.
28.11.04
16:38
Колкото за зала.За зала давам 6лв на месец.
И също за два протеин на Биогейм Супермас 2100 по 9 лв
Общо 24 лева на месец.
28.11.04
17:22
фитнес - 18лв
добавки - 30лв
~=50лв
28.11.04
21:12
че какво му трябва на човек за да тренира.20лв - карта за фитнеса,един протеин 1кг Hi-Fit на нутрим е 15 лв +15 лв за аминокиселини.останалото е яко ядене ако питате мен.така че това удоволствие ми струва 50 лв като суплименти.по друг начин стои въпроса ако трябва да се зоби тогава са нужни много повече средства.
29.11.04
03:04
Не давам пари за фитнеса ми
те ми дават
хаха
Ако не се вкючва “нормалната” храна, то отделям около 30лв за протен на 2-3 месеца, около 15лв за витамини и 16лв за фитнес (за 16 посещения). Общо около 60лв на месец.
13.12.04
14:12
мене залата ми е около 15лв
гейнерче 1кг Супермас :D 10лв
Про 90 голд 1.5кг 25лв
витаминки 5лв
—————————————————————
55лв
и от време на време я Трибестан, я Креатин...
Тоя месец фитнеса ми е ~120 лв - 27лв Трибестан, 40 лв Креатин + горепосочените работи - и си е*а мамата
В момента само за зала и виамини, ако не броим храната.
Това са под 30 кинта на месец.
Като се наложи да свалям килца обаче, разходите се увеличават доста пъти :?
13.12.04
17:43
фитнес - 32лв
добавки - 60лв
За залата: 16.50
Центрум: 12.50
Витамин С: Около 4 лева
Протеини: Около 20 лева
Carsil: Около 10 лева
Б-комплекс... (не съм сигурен колко)
Май към 70 лева отиват, а в същото време сякаш нишо не получавам, нали :(
Добре поне, че за омега-3 не се ръся, понеже си имам доста солиден запас от орехи...
Аз давам пари за зала ,екипировка ,ядене и почти никакви добавки. Но яденето си изисква бая парични средства .
по-здрави
зала - 10-15лв
суплементи - 20-100лв
екипировка - ръкавички ма като гледам с 15лв ще издържат 3 години :)
около 40-50 лв за зала и горе-долу толкова за протеин, амино и мултивитамини. какво давам допълнително за храна, предпочитам да не смятам защото ще ми стане тъжно :) :) .
Без да смятаме храната през ден купувам протеин 8 кинта през два течни аминокиселини 10 през всяка седмица креатин 13 кинта
аз наскоро си взех креатин - 20лв. аминокиселини -23 лв. и 19 лева за един месец фитнес като сложим и 2 кила на седмица пуешко и още малко за други работи...
Искам и аз като Мастър. На мен ми отиват около 100 лв за суплементи и около 20 лв за залата, като общо взето излиза солено, ама какво да се прави. Скъп ни е спорта!
все повече се замислям дали суплементите не са необходими само в период за релеф... (за нас - кондиционните имам в предвид...)
Еми аз преди тренирах в фитнес залата в моето училише -има абсолутно всичко и плащах по 1 лев на месец , но сега ходя в Musashi и давам около 40 лв защото на тренировка е 3,50
Много поздрави на всички
16.12.04
16:35
Ами средно към 50 - 100 лв. месечно общо суплименти и зала - какво да се прави това е скъп спорт.
Чакаи бе та аз тренирам едва малко повече от година и не се водя към сино напредналите но щом искаш :
Тежа 70 кила :висок съм 1.72;Ръка 36 студена ; 38 топла; ако искаш нещо друго пиши конкретно.
Всичко е скъпо протеина,аминкиселини и др.Даже и българските продукти са много скъпи - кило суроватъчен 32кинта мамуу
22.12.04
12:25
Абе то в днешно време евтини работи няма
аз поне за зала не давам щото си имам у нас :))
иначе храната и добавкита са задалжителни-протеинче,креатинче,глутаминче и айде без 80-100лв
Има хора дето предлагат насипен по ефтин но се съмнявам в качеството с кила се продават и креатин 1 кило беше май 25 лв
22.12.04
23:20
Да ти кажа аз много не ги уважавам тези наливните боклуци чувал сам какви ли не глупости за тях и мисля 4е въобще не са качествени :?:
ама тва си е моето мнение на някой може и да му харесват
Ами аз само с такива съм бачкал не знам дали от него или от протеина но имам добри резултати
Като изключим храната , защото и без това човек трябва да се храни.... на месеца за зала плащам по около 30 лв.... а вече за хранителни добавки и такива разни според зависи около 60 лв средно на месец... средно !
25.06.05
10:19
Никакви :) имам си собствена фитнес зала ,а за хапчета съм твърдо против защото всичко може да се набави с храна ,а иначе за храна така по особена месо и други простотий ако и те влизат до 200 лв.
25.06.05
12:06
12 лева за зала
50-70 лева за суплементи
За себе си, ако не включвам храненето, което е огромната част от разхора по отношение на ББ.
Мисля, че не харча повече от... 11-12 лв месечно. :)
Ръкавички/от година сами вече.../
Елементарни хран. добавки, които излизат за 2 месеца към 15-тина лева
Залата и уредите които ползвам са с нещо като намален разход, излизат към 5 лв месечно.
Но основата е храненето и битовите нужди.