Шейкове!

TR

01.07.07
17:31

Бих искал да Ви попитам дали можете да ми препоръчате шейкове за преди и след тренировка.

LF

01.07.07
19:38

2 банана
1 с.л. мед
1/2 или 1 кофичка кисело мляко (някои хора си е прават с прясно,както ти е по вкусно)
тва е за след трен.

Мнението беше редактирано от LiFe FoR The MoMenT на 01.07.07 19:39.

03.07.07
06:51

преди тренировка: 30 гр суватъчен про + 5гр глутамин + 3 гр BCAAs
след тренировка: 30 гр сурватъчен про + 50 гр декстроза + 5 гр глутамин + 3 гр BCAAs + 5 гр креатин

напоследък лансират идеята сурватката да се смесва с казеин в сътоношение 2:1 за по-добър резултат, но това усложнява нещата.

казано от LiFe FoR The MoMenT на 01.07.07, 19:38:

2 банана
1 с.л. мед
1/2 или 1 кофичка кисело мляко (някои хора си е прават с прясно,както ти е по вкусно)
тва е за след трен.

Много ми е интересно с 10гр изкуствен протеин как ще се възстановиш след трен.В БГ няма истински млека освен домашните.Най-добрия вариант е суроватка.Ако ще харчиш пари пона да е за правилните неща!

ГП

15.07.07
07:31

да наистина на Бг пазар няма истинско кисело или прясно мляко,а бе повечето неща.За това аз си купувам прясно мляко от една баба в Горна баня която ми го дава по левче литъра и като си взема 10 литра си го преварявам и си подквасвам и прясно си оставям.Не казвам че и тя не слага вода ама поне е мляко и вода а не вода мас и сухо мляко ;) а и при преваряването водата изчезва.
Успех !!!

TR

12.09.07
11:32

Мерси за информацията на всички :)

12.09.07
12:31

А някой може ли да даде идея как да си направя шейк,но без суроватъчен протеин и така нататък-примерно само с плодове или и аз незнам :)

И с домашно кисело/прясно мляко :)

12.09.07
21:02

Според мене банановия шейк не е зад след тренировка, а за преди тренировка защото захариди се разграждат бързо и ни доставят доста енергия!

казано от LiFe FoR The MoMenT на 01.07.07, 19:38:

2 банана
1 с.л. мед
тва е за след трен.

Поне с едно мнение да съм съгласен до момента! Браво,пич! (y)

24.09.07
20:10

Браво ,този шейк с бананите е наистина супер! Сагласна сам с рецептата, вече обаче имам по-добра и бърза.
Просто чаша прясно или кисело мляко и супена лъжица Shapeworks вътре. Барзо,вкусно и достатъчно протеиново, енергизира те страхотно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1