Направи си сам

27.06.07
09:27

Тъй като ми се отвори място за заличка, а и вече съм си закачил боксов чувал, купил съм си щанга, имам си стойка за нея, имам и лост за набиранки, и сега се чудя к’во да измисля за тежестите и пейката.
Всякакви идеи са добре дошли.

Тежестите и въобще уредите по магазините са много скъпи и просто не си заслужават парите.

Нека в тази тема всеки да помага с каквато информация има относно създаването на домашна заличка.
Ще бъде полезно!

27.06.07
19:42

Ами аз лежанка-та и уредите съм си ги направил сам ,по простата причина че когато тренирах не се продаваха никакви. Няма как да ти обясня как да си ги направиш ,трябва да имаш усет към нещата. Тежести.... в началото бях събрал всякакви колетии (вагонетки, колела от мотокар, маховици и т.н.) но после бях принуден да си купя купешки просто нямат алтернатива а и те съветвам и теб да си купиш

03.07.07
08:07

и аз имам нещо като заличка, която е домашно производство. Лежанката ми е правена по фантация, но да ти кажа има някой недостатъци, има и доста предимства де :) “скиците” (силно казано, но онова което съм драскал по листи) са безвъзвратно изгубени. Малко куцат откъм скрипеца, на лоста за набиране слагам една марака от тези, който се използват по строежите, но не е мн добре, въжето се мести насам-натам... иначе става.

АСТОР ще снимаш ли твоите уреди да видим за какво става въпрос, че аз мисля да разширявам заличката и малко опит би ми бил доста полезен

03.07.07
08:31

Аз от скрипец нямам нужда, тежести вече си купих, вече имам и къде да правя кофички.
Остава ми само една движеща се пейка.

04.07.07
20:15

казано от jalokin на 03.07.07, 08:07:

АСТОР ще снимаш ли твоите уреди да видим за какво става въпрос, че аз мисля да разширявам заличката и малко опит би ми бил доста полезен

Ами сега много много не влизам и нямам време (лято е) но ако ме подсетиш след месец два ще ги щракна

04.07.07
20:24

Обмислям варианта да взема седалка от кола и да й инсталирам едни крачета :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1