Еластичните колани???

MI

12.12.04
21:24

Въпроса ми е за тези еластичните колани които се  овиват околко кръста!Топят ли мазнините?Вярно е че като го махна е целия мокър ама ще има ли резултат от него?Талията ми нарестна и искам да сваля от нея и затова го купих ама имам чувствтото че е вятар работа тоя колан!кажете ще подеиства ли и за колко време ще сваля поне 5см от талията!?мерси!

12.12.04
21:53

Не, не топят мазнините.

SA

13.12.04
17:59

аз имам 1 въпросче - какво става при потене - изгарят се повече калории или мускулите работят повече?

в смисъл, как чрез тези колани се оформат плочките?

Както термогенетиците. Повишават ти локално температурата.
Потенето освен вода може да е и остатъчен продукт от метаболизма - мазнините при “горене” освобождават доста вода.
Това не значи че потене = свалени мазнини.
Носи го... Пък ако има ефект, кажи :) Във всеки случай идеята е да загрява. Разхлаждаш ли - файда няма да видиш.

SA

13.12.04
23:48

и какво печеля от това загряване?  :roll:

25.12.04
13:03

Аз доста свалих от талията така миналата пролет, но комбинирах и бягане, диета...
Сега като тренирам винаги го нося при положение, че не ми пречи... Ако помага - помага.

DO

25.12.04
16:12

ми като загряват СПОРЕД мен се горят повече мазнини значи малко или много вършат работа, а ако не е така то поне не мисля че вредят!:)

25.12.04
18:19

в сайта имаше много добра статия за точковата редукция, в смисъл няма такова животно и няма реално функциониращ начин да накараш организма да ползва за енергия мазнините от точно определено място. Моето мнение е, че въпреки че като цяло поради термогенетичния ефект има известно допълнително горене на калории (което със сигурност не отнема мазнини точно от талията), ефектът не си заслужава дискомфорта от носенето им - по-добре да се увеличи със съвсем малко броя и/или продължителността на кардиото.

SA

29.12.04
18:45

щом се отделя топлина, значи че изразходва енергия, по пътя на логиката, щом се изразходва енергия, трябва и да се топят мазнини, нали? (дори и да не е в областта на корема)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1