добавка за освояване на храната???

12.12.04
19:27

кажете ми моляви добавка за подобравяне освояването на храната.аз ям много но немога да кача нищо дори си мисля че ослабвам!Колко струва и на коя фирма е.благодаря предварително!

12.12.04
22:29

Межим форте братле си земи тва са ензими подобравят осоимоста на храната. Има и ензими на унивърсал ,но са много скъпи. Яш разделно за да освояваш повече.
по-здрави

13.12.04
15:41

то хубаво ензими - помагат, но правят нещо друго - подтискат собственото ти производство на такива и може и да стане по-лошо (това естествено ако ги ползваш дълго време). Бих ти препоръчал да хапваш кисело мляко - най-добре домашно ама надали можеш, то и аз нямам възможност...

При ензимите няма такава зависимост .Те по - скоро се синтезират в организма в зависимост от храната, която приемаш и режима на ядене, който си приел, но приемането на ензими отвън е почти невъзможно да повлияе собствената ти секреция трайно....
Въпреки това за мен няма кой - знае каква полза от тях. Най - многото дето могат да направят, е да помогнат на храната по - бърз ода премине “стомаашният етап”....
Усвояването те не го влияят. Те влияят разграждането. Колко от храната ще бъде възприета вече от организма, зависи от съвсем други фактори...

13.12.04
19:02

Да точно тъка е. Но по-бързото преминаване на стомашният етап е от голям + за освояемоста.
по-здрави

MI

13.12.04
21:34

Мезим форте е добре да се пие ако на едно ядене поглъщаш голямо количество храна и до колкото ми е известно не потиска собственото производство на ензими(ензимите имат различен тип действия,ако ги сръвняваш с хормоните).Така че не се притеснявай и приемаи мезима,ако си ял наистина много,иначе няма смисъл.
успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1