03.07.07
11:32
След 2 седмици ми свършва цикъла с креатина, и се чудя след това като 1 месец не го пия, след това да го пия ли пак, или да изчакам края на септември, когато се понижат температурите, и когато си вземя и доволен протеин, и тогава да проължа с качването? Защото имам чувството, че лятото няма смисъл да хабя добавките само, като няма как да кача маса. Вие как мислите?
04.07.07
09:21
Мен ако питаш, остави за септември.
Ще изплозвам темата за да отправя един въпрос...
Тази седмица свършвам цикъла с креатина и ще почивам до септември, но кофичката е на половина като гледам, а годността изтече през юни.Знам, че тези срокове не отговарят напълно и се чудя дали ще има някакъв проблем септември да си го продължа, защото ще има за още един цикъл.Държа си го в подобаващите условия, без влага и нормална температура.
казано от face_the_truth на 03.07.07, 11:32:
След 2 седмици ми свършва цикъла с креатина, и се чудя след това като 1 месец не го пия, след това да го пия ли пак, или да изчакам края на септември, когато се понижат температурите, и когато си вземя и доволен протеин, и тогава да проължа с качването? Защото имам чувството, че лятото няма смисъл да хабя добавките само, като няма как да кача маса. Вие как мислите?
качването не зависи от сезона, а от храненето. ако твърдо си решил да качваш, нямаш ядове да си го пиеш.
Креатина се пие не само просто да качваш.... ми и за доста други неща.... дори и за задържане на мускул... така че и лятото си го пий без да ти дреме... стига да можеш да си го позволиш ;)
25.07.07
08:46
В крайна сметка реших да оставя за септември, когато ще си вземя и някой доволен протеин на ON. А и сега не блъскам постоянно, понеже тия жеги ме убиват, сега и на море ще се ходи, пак ще спра за 10 дни, така че най добре началото на септември да се почва сериозно и това е.
поздрави