HIIT кардио

04.07.07
10:35

От известно време наблягам на HIIT кардио и като цяло съм много повече тонизиран през целия ден.
Любопитно ми има ли други индивиди, които да забелязват същото :Д

Няма разлика за мен. Определено повишава издъжливостта, но не усещам да ме афектира по някакъв начин за целия ден.

ЕДИТ: Един въпрос към emzo: Къде правиш HIIT кардиото и как си засичаш интервалите? За момента аз прецизни интервали мога да докарам само на велометър.

Мнението беше редактирано от Христо Пиянков на 04.07.07 11:09.

04.07.07
11:12

Велоергометър по-често и по-рядко бягане, там е по - трудничко.

Не, но трябва да почна.

Този отговор защо го няма  :coolcheese:

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 04.07.07 12:26.

04.07.07
13:48

да, но кардиото го правя надвечер (след 18:00) и не мога да преценя дали ми вдига тонуса през останалата част от вечерта.

SI

04.07.07
13:55

Различно. Понякога след това съм скапан, понякога нормално. Зависи и как го правиш. С каква интензивност, по каква схема. Бягането наистина е много изродско, особено ако го правиш на интервал 30 секунди спринт-30 секунди бавно бягане. Е тогава половин час след това не мога да си успокоя пулса дори след 5-6 минутна сесия.

04.07.07
14:08

казано от Ради Хаджирадев на 04.07.07, 12:26:

Не, но трябва да почна.

Този отговор защо го няма  :coolcheese:

Предлагам да ползваш “The Force - модераторските си права” :) и да го добавиш.

Вече нямаме права да редактираме анкетите :) manson

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 04.07.07 22:33.

13.07.07
12:35

Аз лично прави интервално бягане (1 мин бавно 20 секунди спринт) и мога спокойно да кажа, че ме изтощава значително повече от бягането с постоянна интензивност. Както спомена sideways 30 секунди спринт 30 секунди бавно си е направо убийствено. За по-малко време по-добри резултати  - кво повече да иска човек. Колкото до тонуса и аз тичам късно и ми е трудно да приценя, но по скоро съм изцеден.

13.07.07
14:18

Пробвал съм HIIT сутрин рано..след това все едно имах криле.
И въпреки това си оставам привърженик на moderate cardio.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1