04.07.07
14:07
Значи на 15 години съм тренирам от 6-ти клас.На ВВД съм от почти 1 година и съм качил 13 кг. мускулна маса .За сега съм 65 кг. чисто,без никакви добавки ръката ми беше 29 сега е 34-от лежанка бутам 80 кг.-1 път .Сега се чудя дали да не започна с някакви протеини,но не знам с какви??А...искам да ви питам протеините вредни ли са ?И по другите части от тялото съм качил да не мислите,че говоря само за ръцете :D
Темата беше редактирана от mazster на 04.07.07 14:53.
04.07.07
15:24
Хранителните добавки са безвредни, стига да ги взимаш както трябва и по колкото трябва :) Ам ще те посъветвам да изчакаш малко с добавките... Стой си на диетата, усъвършенствай я колкото е възможно още и може би по - късно можеш да вземеш протеин, но мисля, че ти е още рано :)
Гледай да придобиеш техниката, необходима за всички нужни упражния, диетата ти да е примерна, повторения, серии всичко, пък време за добавките има :)
Преди и след тренировка съвсем спокойно може да пиеш суроватъчен протеин (БЕЗВРЕДЕН Е!!!)
04.07.07
16:31
Сутрин на гладно също е едно от най - добрите варианти за пиенето на протеин, за да предовратиш загубата на мм :)
Не му е рано, тренира от 6 клас, дори ще го подсили и ще му помогне в качването.
Избери си един хубав протеин, но преди това прочети - има достатъчно изписано и във форума, и по статиите в сайта
Ако може да ми предложите нещо,защото ме няма що се отнася до такива неща .Иначе ям по около 8-9 пъти на ден.А също така и цени,за да си изчисля нещата ;-)
05.07.07
15:15
тук става въпрос за добро протеинче на АББ и е на промоция http://www.bb-team.org/forums/viewthread/26451/
Купих си протеинчета но нали знаете,че са с вкус на ванилия,ягода и всякакви други и незнам,защо когато почвам да ги пия ми е гаден вкуса им.Пробвах и с мляко и с вода и със студена вода и все ми е гадно :( Ако може да ми предложети някакъв метод да ги пия така,че да не им усештам вкуса ;(
07.07.07
19:50
Това не трябва да ти е проблем. Няма смисъл да го мешаш с нищо.