05.02.04
19:30
Бях спрял тренировките в началото на уч.година и сега не приличам на нищо :cry: Намислил съм този месец рязко да сваля кила ,эа да може следващия месец да започна тренировки.Та идеята ми е да съм на следния хранителен режим : Един ден без ядене,на следващия нещо от сорта на 500 гр. ориз.
Тук идва и вашата част : дали ще настъпят някакви усложнения или някакви нежелани ефекти ?
ПС:затруднявя ме писането на кирилица без програма,но за да е прегледно се жертвам :wink:
05.02.04
23:21
Предполагам 4е си 4ул 4е това е на И.Пелов диетата :D :D
Няма смисъл от такива крайности,освен ако наистина не си МНОГО дебел
05.02.04
23:30
Със сигурност няма да издържиш. Това е доста краен подход, а и идеята ти с ориза затапва всичко. Щом искаш да сваляш набави си 100 гр въглехидрати на ден и поне 2,5 гр протеин на телесно тегло. Върти тази система 6 : 1 - 6 дни на 100 гр въглехидрати, 1 ден на 300-400. Също така и повече течности.
както искаш но тва ряско сваляне на клг ще намали обема и на мускулната маса
05.02.04
23:40
Думата “рязко” ми докарва колики...
500г ориз (варен, суров 300г ) е приблизително 1000 - 1200 ккал, никъде не споменаваш какъв ще е протеиновият ти източник :!: :?: Предвидил си такъв нали?
06.02.04
00:23
0.5 кг пиле6ки пържолки с оти64ето 6е му доиде добре.След 6-7 4аса ве4ерта да не яде ни6то.
06.02.04
08:41
Интересен подход си избрал. само че никъде не пишеш колко кг си, какъв тип си и т.н. Аз лично препоръчвам това, което е писал Sax - o matic за 100 гр. въглехидрати и 2 - 2,5 гр, протеин на кг телесно тегло. Пробвах подобен начин на хранене около 1 месец, но аз изключих всички въглехидрати. Резултата беше доста добър - 8 кг за 4 седмици не са малко и това рязко си пролича на тялото ми. Лошото е че смъкнах и доста мускул, което беше много кофти. Така че ти предлагам да се придържаш към 2 - 2,5 гр протеин, но ида вкараш вълехидрат - ориз, картифи, за да не смъкнеш много мускул.
А защо си избрал да не тренираш докато си на диета незнам. Аз само мога да ти препоръчам да започнеш едновременно и с тренировките и с диетата. Няма нищо по-хубаво от 1 зверска тренировка, особено като си на диета :D
06.02.04
11:25
Еми аз станах 90кг на 181см ,а бях 80 и доста по чист.Забелязъл съм ,че като съм на тренировъчна диета не свалям тегло ,а само се стягам,за това си мислих да сваля 10тина кг до март и тогава да започна на чисто.Просто 90-91 кг ми се вижда множко за 17 год,а и бая мазнини имам.С тази диета вярно ще изгубя много сила ,но просто не виждам как иначе да постъпя.
Тука всеки иска да качва най-сетне да се намери и някой дето да иска обратното :P
Ама виж са чак такива крайности цял ден да не ядеш просто няма да стане.Не може изведнъж както си хапваш редовно и 24 часа нищо...най-малкото ще ти стане лошо,ще си отпаднал и няма да имаш сили за тренировка.
просто намали въглехидратите това е ! Започни постепенно да намаляваш храната за да може да свикне организма ти иначе най-много да се разболееш :!: