Примерна седемдневна диета.

04.07.07
11:03

Ден 1 - 3 Кофички кисело мляко.
Ден 2 - 5 Варени картофа.
Ден 3 - 4 Варени яйца.
Ден 4 - Натурелни сокове: Ябълка, Портокал, Грейпфрут, но НЕ банан!
Ден 5 - Домат и краставици.
Ден 6 - 200гр. сирене и чаша чай
Ден 7 - отново същото, 200гр. сирене и чаша чай.

Какво мислите? Всеки един от дните може да бъде разменен. Ако не ви се яде през някой от дните, може и нищо да не се яде, но или нищо или нещо от посоченото.
Е? Мнения?

Пояснение:
За всеки един от дните с посочените бройки/грамаж, може да го намалите или дори изцяло игнорирате. Например в ден първи, може да изядете 3, може 2, може 1, а може и НИТО една кофичка с мляко. Същото и с останлите дни.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 11:56.

04.07.07
11:09

Кво си? Женско, мъжко, друго...?
Не са ли малко тия неща...? Аз нещо не чаткам как може да се жиее на 4 яйца или 5 картофа... камо ли на домат и краставици.
Това ми прилича по-скоро на гладуване, отколкото на диета за понижаване на килограми.

Това не е диета. Прилича ми по скоро на мъчение чрез глад.

04.07.07
13:14

Това е глупост. Нищо не може да постигнеш освен да се разболееш.Даже и да изкараш една седмица и да свалиш някое друго кило после ще си ги възвърнеш двойно.Така не може да се кара постоянно.  :ohh:

SI

04.07.07
14:05

Започвам да чета диетата и си мисля, че е по часове за деня, а то ставало въпрос за цяла седмица :D . СИЛНО НЕ ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО !!! Чети. Успех ;).

05.07.07
16:36

Абсолютна глупуст!!! Най-голямата грешка на всички жени - четат някакви диети измислени от лелички които никога  не са ги пробвали. Това е супер вредно, супер мъчително и  едва ли ще даде резултат.
Една диета изглежда примерно така:
закуска: яйца + овесени ядки
обяд: пиле + салата
след обяд: обезмаслено кис мляко + филийка “бонус” с извара
вечер: риба + салата

това е много общ режим но цели да покаже горе долу как се структурира една диета

RA

05.07.07
09:12

200гр. сирене и чаша чай - нема ли да се раздадеш прекалено много... Ама съм чел и за диети по една седмица само вода - ахахахаха! аз на тия им викам диета тип Бухенвалд (немски концентрационен лагер)...

05.07.07
16:53

Въобще не знам какво да кажа!толкова информация има вече за правилното хранене ,а някои хора още четат и вярват на глупости.Сигурно ако добавиш и “зуатно чудо номер 8 за още по-еуегантна фигуа” ,ще е перфектният режим...
Я се стегнете малко и стига с тия глупости...

05.07.07
19:33

казано от IRB на 04.07.07, 11:03:

Какво мислите? Всеки един от дните може да бъде разменен. Ако не ви се яде през някой от дните, може и нищо да не се яде, но или нищо или нещо от посоченото.
Е? Мнения?

Пояснение:
За всеки един от дните с посочените бройки/грамаж, може да го намалите или дори изцяло игнорирате. Например в ден първи, може да изядете 3, може 2, може 1, а може и НИТО една кофичка с мляко. Същото и с останлите дни.

Е не тва е безумна идея и много тъпи реплики. Гарантирано след 2-3 ден няма как да не ти са отвори вълчи апетит хахах  а ако решиш пък да го караш на фотосинтеза оххх маико не ти блазя. След този “съваршен” ражим за отслабване няма да осетиш как килограмите ти са качват и само си вредиш на здравето стегнисе... Сядаш на PC-to 1-2 дена и почваш да четеш саита от до и ша ти светни какви глупости си написал/а .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1