16.06.07
15:38
Колко често да правя корем + кардио за да изградя красиви коремни плочки :) ?Всеки ден ли или няма смисъл да се напъвам всеки ден ?
Да правиш упражнения за коремните мускули всеки ден идва малко множко.Най добре е два,най-много три пъти в седмицата.Иначе кардио може и по-честичко.
16.06.07
20:44
Колкото и пъти да го тренираш, корема много, ама много трудно може да се претренира. Прави си когато искаш и по колкото искаш и не се притеснявай.
Аз не мисля така.Коремните мускули са както всички други.След тренировка е необходимо да се възстановят.Всеги ден е прекалено много и ще ги претренираш.
05.07.07
15:24
2 пъти седмично е добре. Аз така го правя
И аз смятам, че ако не 2, то 3 пъти на седмица е достатъчно. И наистина като всеки мускул и коремния не може да се тренира всеки ден. А и няма да имаш файда от всекидневно правене на коремни преси. Най-добре е 2-3 пъти да правиш в 3 серии един хубав трисет в суперсерия (имам предвид, че суперсерията се повтаря 3 пъти). И няма смисъл от безбройни повторения, плочките ще изкочат ако грабнеш някоя тежест бърху гърдите или зад врата и правиш до отказ. При мен поне това е най-добрия метод.