06.07.07
09:21
Та здравейте на всички!
Тъй като смятам това лято да не минава във всякакви нездравословни мероприятия реших да се захвана малко с външния си вид... тъй като обаче изчетох голяма част от форума и видях доста начинаещи които самозвано си избират програми и диети реших аз да не съм поредния и просто да попитам къде в София може да се посъветваш с компетентен инструктор и/или диетолог който да изготви хранителна диета съобразена с метаболизма и всичко останало и тренировъчна програма от която ще има успех? Знам че няма бързи резултати в тоя спорт но ако всичко се прави както трябва със сигурност нещата придобиват друг характер.
ако мислиш,че инструктура ще ти каже повече от момчетата в форума.. аз лично доста съм разпитвал инструктура в залата и ми отговаряше същото както повечето в форума ;) а като го питах за някои добавки ми каза “ем деа знам”
06.07.07
15:55
—>компетентен<—инструктор имах предвид ;)
а тук наистина има мнооооого материал за четене и има много знаещи хора ма на мен все ми се струва че колкото по индивидуално е съобразено всичко толкова по добре за заниманието... просто наистина нямам време за губене както в залата така и на масата :D не ми се тъпче на едно място... не искам да съм поредния разбирач който се захваща с фитнес и си мисли че най-великия като е прочел 3-4 статии в нета. аз от правене на мускули не претендирам, че разбирам, материята ми е много нова и ми се иска старта ми да е правилен
Мнението беше редактирано от the new guy на 06.07.07 15:56.
Трудно се намират чаак толкова квалифицирани инструктори из българските зали. И съвсем между другото в този форум има няколко наистина много компетентни хора относно хранителните режими (малко са, но НЕ говорят празни приказки). Относно упражненията компетентните са доста повече...
06.07.07
18:51
ясно... към кой да се обърна тогава?
да разбирам че в бг ситуацията с кадърните инструктори и диетолози е като с кадърните политици? :D
Ами задай си конкретните въпроси във форума, дай информация за себе си (ръст) и не ми се вярва да не получиш компетентен отговор.