07.07.07
14:21
Здравейте! Тей като не мога да обясня точно на моите родители какво са хранителните добавки може ли някой да ми обясни какво е точно каква е разликата между хранителните добавки и чистата химия (анаполон, метан, сустанон)! Искам да пия БЦАА, Аргинин, Трибистан (Бабешки зъби) , Глутамин и Въглехидрати!
Е да.Исках да сплаша футболистчето.Не видях,че е на 17 години.Навъртат се разни момчета на 12-13 г.,готови да гълтат каквото им падне.Оттам стана недоразумението.
казано от FuTbOliSt4eTo на 07.07.07, 14:21:
Здравейте! Тей като не мога да обясня точно на моите родители какво са хранителните добавки може ли някой да ми обясни какво е точно каква е разликата между хранителните добавки и чистата химия (анаполон, метан, сустанон)! Искам да пия БЦАА, Аргинин, Трибистан (Бабешки зъби) , Глутамин и Въглехидрати!
под въглехидрати глюкоза ли разбираш ??
08.07.07
18:48
Миро, на 17 съм ! Затова питам какво ще кажете за тези неща !Затова питам тук за да избегна недуразуменията. Защо трябва да ме сплашиш?
08.07.07
11:14
Повечето добавки са такива които се произвеждат от организма ти, но в недостатъчни количества затова трябва да си набавяш допълнително.
Яката химия както я наричаш са стероиди. Демек хормони. Набарай някой учебник по биология или от нета и чети. С тях си повишаваш производството на хормони като тестостерона.
08.07.07
12:15
Не ти трябва трибестан.
08.07.07
13:11
А ще може ли да кажете нещо повече за Хранителните Добавки и Химияката като цяло защото родителите ми мислят, хранителните добавки за химия и вредят на здравето в интерес на истината дори и степчетата са химия но не вредят на здравето точно тези продукти нали ? Разбирасе в препорачителните дози на всеки продукт! Те си мислят, че искат да си продадат стоката и затова не пишат страничните им ефекти и.... да! :( !
хранителните добавки са естествени продукти, които се набавят с храната (най-вече) или организма ти си ги произвежда сам. необходи ми са защото трябва да поглъщаш невероятни количества храна за да си набавяш необходимите количества от тях.
стероидите в повечето случаи са синтетични хормони или техни деривати - отразяват се върху хормоналния баланс и собственото производство на такива от организма.
толкова би трябвало да стигне за пред родителите ти.има много изписано и по двете теми:)
Хм,нямаш си идея какви лапетии обикалят тук.И разпитват за химия,за хормони и допинги.Искат да си бият разни инжекции,най-малкото витамин Б12.Направо мазохисти.Готови да гълтат всичко.Само и само да правят мускули.Сигурно имат сметки за разчистване на даскало.Те са на 12-13-15год. Взех те за един от тях.Извинявай,ако има нещо.На тая възраст вече можеш да прецениш какво и колко вземаш и кое е добре за теб.
Еми кажи на вашите,че вземаш мляко на прах за подсилване.Благородната лъжа понякога помага.
Тук е писано много за хранителни добавки и какво е чиста химия.Чети и се ограмотявай.Успех във фитнеса.
Нали ти отговори-помислил те е за някой заблуден набор,който няма търпение да направи ‘’Яката баница’’ :lol:
09.07.07
17:14
асд, аз попрницип този въпрос го написа преди отговора му но незная защо го показва ! Благодаря, на всички за бързите отговори :P