Хранителни добавки и Химия

07.07.07
14:21

Здравейте! Тей като не мога да обясня точно на моите родители какво са хранителните добавки може ли някой да ми обясни какво е точно каква е разликата между хранителните добавки и чистата химия (анаполон, метан, сустанон)! Искам да пия БЦАА, Аргинин, Трибистан (Бабешки зъби) , Глутамин и Въглехидрати!

07.07.07
15:14

Ами то трибестана е хормон.Имаш ли 16 години?

07.07.07
17:20

Трибестана е много далеч от хормон!

07.07.07
18:37

Е да.Исках да сплаша футболистчето.Не видях,че е на 17 години.Навъртат се разни момчета на 12-13 г.,готови да гълтат каквото им падне.Оттам стана недоразумението.

08.07.07
06:24

казано от FuTbOliSt4eTo на 07.07.07, 14:21:

Здравейте! Тей като не мога да обясня точно на моите родители какво са хранителните добавки може ли някой да ми обясни какво е точно каква е разликата между хранителните добавки и чистата химия (анаполон, метан, сустанон)! Искам да пия БЦАА, Аргинин, Трибистан (Бабешки зъби) , Глутамин и Въглехидрати!

под въглехидрати глюкоза ли разбираш ??

08.07.07
18:48

Миро, на 17 съм ! Затова питам какво ще кажете за тези неща !Затова питам тук за да избегна недуразуменията. Защо трябва да ме сплашиш?

Повечето добавки са такива които се произвеждат от организма ти, но в недостатъчни количества затова трябва да си набавяш допълнително.
Яката химия както я наричаш са стероиди. Демек хормони. Набарай някой учебник по биология или от нета и чети. С тях си повишаваш производството на хормони като тестостерона.

Не ти трябва трибестан.

08.07.07
13:11

А ще може ли да кажете нещо повече за Хранителните Добавки и Химияката като цяло защото родителите ми мислят, хранителните добавки за химия и вредят на здравето в интерес на истината дори и степчетата са химия но не вредят на здравето точно тези продукти нали ? Разбирасе в препорачителните дози на всеки продукт! Те си мислят, че искат да си продадат стоката и затова не пишат страничните им ефекти и.... да! :( !

08.07.07
14:02

хранителните добавки са естествени продукти, които се набавят с храната (най-вече) или организма ти си ги произвежда сам. необходи ми са защото трябва да поглъщаш невероятни количества храна за да си набавяш необходимите количества от тях.
стероидите в повечето случаи са синтетични хормони или техни деривати - отразяват се върху хормоналния баланс и собственото производство на такива от организма.
толкова би трябвало да стигне за пред родителите ти.има много изписано и по двете теми:)

08.07.07
16:40

Хм,нямаш си идея какви лапетии обикалят тук.И разпитват за химия,за хормони и допинги.Искат да си бият разни инжекции,най-малкото  витамин Б12.Направо мазохисти.Готови да гълтат всичко.Само и само да правят  мускули.Сигурно имат сметки за разчистване на даскало.Те са на 12-13-15год. Взех те за един от тях.Извинявай,ако има нещо.На тая възраст вече можеш да прецениш какво и колко вземаш и кое е добре за теб.
Еми кажи на вашите,че вземаш мляко на прах за подсилване.Благородната лъжа понякога помага.
Тук е писано много за хранителни добавки и какво е чиста химия.Чети и се ограмотявай.Успех във фитнеса.

08.07.07
23:31

Нали ти отговори-помислил те е за някой заблуден набор,който няма търпение да направи ‘’Яката баница’’ :lol:

09.07.07
17:14

асд, аз попрницип този въпрос го написа преди отговора му но незная защо го показва ! Благодаря, на всички за бързите отговори :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1