Съвет....

KO

08.07.07
06:53

Здравейте.На 15 години съм.Висок съм 176см и тежа 62кг.Смятам да се занимавам с фитнес сериозно.Искъм да ми дадете полезни съвети ако сте били със мойта структора за упражнения тренировки и т.н.Ако може да ми изберете някоя програма.Подолу ще сложа моя снимка.Смятам да наблягам на месото.Храни с повече въглехидрати.Ориз,яйца,картофи,пилешки пържоли и т.н.Ще съм ви много благодарен ако ми предложите някоя програма надежна която ще има резултати.Искъм да направя плочки,гърди,гръб,бицепс абе всичко.Нз дали трябва да качвам или да свалям за релеф.Ще прецените сами :).

Ето и моята снимка  >>> http://i.data.bg/07/07/08/452955_orig.jpg

Темата беше редактирана от koraviq92 на 08.07.07 06:54.

08.07.07
06:55

Колко дни в седмицата ще тренираш, за да знаем какъв сплит да ти предложим?

KO

08.07.07
07:23

Еми 3 дена може.Направо дай си скайпа :)

08.07.07
09:27

http://www.bb-team.org/workout/1465

08.07.07
18:26

Пич, единственото което ти трябва е да качваш мускулна маса - орелефява се нещо, което имаш, а ти нямаш... засега поне! ;-)

Трябва да натрупаш ММ и после да орелефяваш, ако прецениш, че заедно с нея си качил и мазнини. Ще ти пасне като за начало програма за цялото тяло в един ден три пъти седмично като за големите МГ (гърди, краб, крака - по 1 упр. за предна и задна част) правиш по 2 упр. и за малките (бицепс, трицепс, рамо) по 1 упр. като правиш по 3Х6-8, само за краката по3Х12-15. Нищо повече не ти трябва! И въобще не е лесна програма, ако така си мислиш! А пък ри, както повечето начинаещи тук, искаш да копираш програмите на елитните културисти с над 10-годишен стаж и на зоб, то то си е твое решение.

По-здрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1