струва ли си?

JN

08.07.07
08:33

Здравейте!
Значи аз тренирам от вече 2 месеца, но не виждам кой знае каква промяна
на 16 съм
тежа 64гк
висок съм 178см
утре ше постна и всичките размери, понеже нямам метърче у нас :lol:
та въпроса ми е:
Струва ли си да дам 180лв за:
Mega Gain 5000
Creatine
Glutamine
и трите продукта са на Perfect Nutrition
и дали ще имам някакъв ефект от тях...
също така искам и да питам какво трябва/не трябва да ям за да кача килограми...защото
до колкото съм чувал не трябва да се лишавам от нищо...така ли е?
тренирам по следната програма
понеделник:гърди+трицепс
вторник:гръб+бицепс
сряда:рамо+трапец
четвъртъй:гърди+трицепс
петък:гръб+бицепс
събота:рамо+трапец
неделя:почивка

ще съм Ви много благодарен ако можете да ми помогнете:)
мерси предварително

BO

08.07.07
08:57

еми пич за начало тренираи  3 пати седмично
понеделник:гарди-бицепс
вторник:почивка
сряда:граб-трицепс
четвартък:почивка
петък:крака-рамо
и за жсяка мускулна група прави 4 серии по 6 повторения а единствено за крака прави 4 серии по 12 повторения
тожа биь те посаветвал аз а колкото до не6тата дето искаш да купи6 те са много добри

JN

08.07.07
17:53

казано от bodyboy на 08.07.07, 08:57:

еми пич за начало тренираи  3 пати седмично
понеделник:гарди-бицепс
вторник:почивка
сряда:граб-трицепс
четвартък:почивка
петък:крака-рамо
и за жсяка мускулна група прави 4 серии по 6 повторения а единствено за крака прави 4 серии по 12 повторения
тожа биь те посаветвал аз а колкото до не6тата дето искаш да купи6 те са много добри

мерси но вече тренирах така с 2-3 дни почивка на седмица
и сега мисля, че ми е супер по-комфортно по тази програма...но не знам дали е правилно?!

MR

08.07.07
11:17

Забравил си краката да сложиш или е умишлено.Колкото до останалото щом се чувстваш добре продължавай,но ако започнеш да се чувстваш изморен пусни почивен ден 4.

08.07.07
13:39

Според мен тая програма не е подходя6та  гарба не се  прави с  бицепс  а  с  трицепс  а пак  гардите с бицепс  защото гарба  е свурзан  с  бицепса  и ако се тренират наведнуаж  претренираш

Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 08.07.07 13:40.

BO

08.07.07
14:03

има и друг варянт
понеделник: гърди-гръб и последна серия пуловер
вторник: почивка
сряда: трицепс-бицепс
четвъртък: почивка
петък: крака-рамо

08.07.07
14:18

а бе пич ти го обръщаш на простотия те профитата не тренират 6 дена в седмицата та ти я си тринираи по  3 пъти яж качествено пада видим дали нема да качиш и земи я зарежи тая измислена програма и се стегни, а относно добавките не съм ги ползвал и немога да ти кажа дали са добри или не

08.07.07
18:28

еми тренирай 3 пъти в седмицата 4 давай почивка на мускулите яж храни богати на протейн (месо, яйца, извара, ,, ) на секи 2-3 часа придружени с въглехидрати ( овес, ориз , пълнозърнести спагети или макарони , картофи , ,,, ) гледай мазнините да са в умерени граници от зехтин ядки ( бадеми, кашу , орехи .. ) рибеното или ленено масло и съм сигурен че трябва да има напредък който сам ше усетиш. С текушатата ти програма и ако не се храниш като хората 100% претренираш и няма и как да го видиш растежа

09.07.07
00:00

Няма смисъл да даваш пари за добавки ако нямаш добра диета, просто нищо няма да стане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1