Травма в лакътя

01.07.07
21:41

Здравейте на всички, имам един въпрос и се надявам някой да ми помогне. Става дума за това че вчера си ударих лакътя в една врата на гардероб и сега при свиване на ръката ме боли адски много. Не е възможно да има счупвания , защото като е изпъната я движа почти свободно. Проблема е в това че не искам да си развалям фитнес-програмата и искам да си ходя редовно на фитнес. Има ли възможност да се контузя още по-трайно? Кажете някой начин за да не ме боли лакътя , поне докато съм на тренировка? Да го стегна ли с някаква превръзка ? Да го мажа с нещо или какво?
Моля, ако някой е имал подобен проблем , нека пише ! Благодаря предварително !

Темата беше редактирана от Sveto на 02.07.07 08:10.

08.07.07
13:38

Да ти кажа и аз преди няколко седмици чувствах една болка при свиване в лакътя,която незнам от къде дойде,но след едноседмична почивка и след това две седмици по леки тренировки спря да ме боли,така че почини известно време може да почувстваш подобрение ;)

08.07.07
15:02

Изчакай да ти мине и тогава продължавай с тренировките. Или опитай да тренираш ЛЕКО!

08.07.07
19:50

Тази седмица не съм ходил на фитнес... :( Болката леко отмина и мисля другата седмица (от утре 09.07) да започна с леки килограми. Благодаря за отговорите... ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1