14.06.07
10:12
След вчерашната ми нощна тренировка за гърди и рамена се събудих с чифт белязани със стрии гърди.Вече си имам цял комплект.Гъз, гръб, рамене, а сега и гърди.Ся са мажа с някъкъв крем за заличаване на белези.Дали ще помогне?
14.06.07
11:04
Много е писано за тях. Търсете и четете.
14.06.07
13:59
Няма да помогне нищо. Трябва да се мажеш преди да излезнат, а не след :D :D . Сега единствено след няколко месеца ще станат бели и ще се виждат по малко :) Вариант за скриването им остава само пластиката...
14.06.07
19:58
Скоро ще публикуваме статия за стриите. Там ще разгледаме проблема от всички аспекти
14.06.07
23:11
Супер сте!
16.06.07
17:21
Има кремове за заличаване и избледняване , но аз питам има ли процедура за напълното им премахване ? :( Няма значение колко струва , просто и аз имам този проблем , имам си цял отбор стрии по корема и като ида лятото на плажа се чувствам като родилка ...
16.06.07
17:41
С пластична операция е единственият вариант. А за заличаване точно едва ли има крем, щото всеки трениращ човек знае, че това е невъзможно и няма кой да го купува тоя крем. Единствено има кремове, които се водят Анти-Стрии и т.н. Те са за да подържат кожата нон стоп влажна и да повишават нейната еластичност :) На същата основа са като вазелина :)
03.07.07
13:32
а как горе долу да се предпазим от тях щото аз имам малко на левия бицепс(чувал съм че се появяват при бързо нарастване на мускула) но баща ми(който е лекар) каза че са от разтягане на кожата(понеже там си имам запас :-S ) и като спя си слагам ръката под възглавницата и то се разтяга
09.07.07
13:55
казано от Dan4o1000 на 14.06.07, 10:12:
След вчерашната ми нощна тренировка за гърди и рамена се събудих с чифт белязани със стрии гърди.Вече си имам цял комплект.Гъз, гръб, рамене, а сега и гърди.Ся са мажа с някъкъв крем за заличаване на белези.Дали ще помогне?
спри да пиеш химия ;)
казано от Владислав на 09.07.07, 13:55:
казано от Dan4o1000 на 14.06.07, 10:12:
спри да пиеш химия ;)
Не е задължително да взимаш химия или добавки,за да ти се появят...аз например- никога не съм взимал, дори не спазвам хранителен режим и честно казано не познавам чеовек с по-голями и широки стрии от моите, така че...
П.С. Приятел, това,което мога да ти кажа е, че с овлажняяащите кремове можеш да ограничиш появата им,на мен нови стрии не са ми излизали от няколко месеца,откакто се мажа. Тези кремове за белези не съм ги пробвал и не мога нищо да кажа, така че пробвай, такмо ще кажеш дали действат.
Мнението беше редактирано от vergo на 09.07.07 16:48.
vergo, аз имам на лявата ръка, (преминава от рамото към ръката) една, която се разклонява на 2 към бицепса и е дълга около 10 см и широка 1см. Така че не си само ти с този проблем. Ако можеш пусни една снимка да видя твойта, пък аз като се прибера от работа ще снимам да ти покажа, че не си единствен. :)
Свикнете с мисълта бе хора, след няколко месеца ще спрете да се цепите, а след някоя друга година стриите ви ще избледнеят. Грозно е до време.
17.07.07
17:52
казано от MOHCTAPA на 16.07.07, 15:44:
Свикнете с мисълта бе хора, след няколко месеца ще спрете да се цепите, а след някоя друга година стриите ви ще избледнеят. Грозно е до време.
И това е вярно. Мен вече като ме питат от какво са ми тия белези казвам, че съм станал много як и от тва :D
И аз имам няколко на гърба обаче не ми пука :cheese: .На плажа като ме пита някой френд кфо ми е тфа на гърба аз му казвам-щото много съм пораснал и съм много як затфа ;) .
Turanaga, сори, ама напоследък не взлизам мнго често,няма толкожа време, за стриите,трябва да се снима и ще ти покажа, моите са почти идентични като твоите, има и под мишниците,които са бая злеи далги и може би повече от 1см широки:)...междудругото наистина ги имам от доста време и вече се кефя че избледняха доста.
казано от асд на 17.07.07, 19:48:
.., и съм много як затфа ;) .
Хахах, баси пича;)
27.07.07
14:30
Ходи на Генеколог(не съм сигурен за правописа)
На 1 приятел чичо му е генеколог и нали жените като родят им излизат стрии(май не на всички) и имал мн добър крем които ги заличавал нз колко помага ама ако няма друг начин прбоваи
По принцип знам че стриите се появяват при рязко сваляне и качване не килограми и когато кожата е СУХА .И за да се предотврати за в бъдеще появата на стрии ако кожата ви е суха трябва да се овлажнява редовно,и то не с друго еми с ХИДРАТИРАЩИ кремове,без никви хапчета и тем подобни-за кво са тия химии!!!
За мен това си остава единствения полезен начин.Аз също имам стрии,мажа се с крем и за сега не се появяват още :)
Може би най добрите кремове са на Dove и също така препоръчвам тези за бебета и деца защото са най хубави (все пак са направени за бебета).
А,и още нещо-знам че за целулит се използва мляното кафе-във всички кремове за целулит има кофеин-слухове де:) (може и използваното от ръкохватката) но мисля че има и малък ефект и за стриите- 1-во има заглаждащ ефект и 2-ро-почистващ.Просто се втрива в кожата с кръгообразни движения,например като сте в банята и после се измива.
Мнението беше редактирано от Петко К на 17.08.07 08:47.
казано от Красимир! на 14.06.07, 13:59:
Няма да помогне нищо. Трябва да се мажеш преди да излезнат, а не след :D :D . Сега единствено след няколко месеца ще станат бели и ще се виждат по малко :) Вариант за скриването им остава само пластиката...
И как става това? крем??
Може ли някакво име на крем или нещо,че в последно време почнаха да ми се появяват стрий по бицепса и искам да спра по нататашното им появяване
Мерси предварително :)
16.08.07
20:43
В един форум ми казаха ,че Контратабекс помагало за стрии и за заличаването им , ама на мен лично не ми се вярва :)
16.08.07
22:20
2 милиарда хора всеки ще ти каже различно.
Истината е, че като се отслабва те избеляват и след време се заличават.
Има някои кремове, които ускоряват процеса на избеляване, но само това.
отивате на кожен сваля ви от гъза кожа и ви я слага на тези места това е спасението ...
19.08.07
12:35
в учебниците по дерматология е ясно написано относно проблема treatment - not available. Стриите се появяват вселдствие на недостатьчна еластичност на кожата, след прекомерното и рязтягане било то тренировка, бременост, бьрзо израстване на височина, прекомерно наддаване на килограми или сваляне.
23.08.07
20:43
Взимайте вулшебната бирена мая-увеличава еластичността на кожата (така пише) и се къпете всеки ден със сапун Дав :) . Тва е спасението. Аз да са изфукам нямам :)
ПП: Един фриенд има пъпки по гъза и по краката до там, докъдето му стигат боксерките. Чуди се какво е тва. Посъветвах го да пита в някой здравен сайт, ама той упорстваше и искаше да питам защо се появяват пъпки по задника и как се махат! Препоръчах му бирена мая :D . Нещо ши кажете ли?
Мнението беше редактирано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 23.08.07 20:45.
казано от Dan4o1000 на 19.08.07, 17:12:
Получих още един чифт...На трапеца.
витамини взимай за кожата и за еластичноста защото вече на трапеца е грубо
24.08.07
19:48
Ами аз ко викам :lol: само моята вълшебна бирена мая :) . само някой да е казал че съм открил топлата вода :)
Eudermol за много суха кожа! С това се мажете и няма да ви излизат. Заличаване няма с кремове, защото това е недохранена епителна тъкан. Яжте също така и мазни храни.
29.08.07
21:34
http://www.bb-team.org/articles/1545