09.07.07
13:33
Здравейте!Аз съм на почти 17 години,но имам 10-13 излишни килограма,които искам сега лятото,когато съм свободен и неангажиран да ги сваля.Правя упражнения-коремни преси,тичам,ходя доста всеки ден.Искам да попитам дали е много и дали няма да имам някакви проблеми-от здравословен характер.Аз лично смятам,че няма да имам,защото организма ми е млад,силен и може да се освободи от тези излишни тластинки :) Но искам да се допитам и да специалисти.Знам примерно,че много хора са отслабвали и по-голямо количество килограми за по-кратко време,а и са били далеч по-възрастни от мен,т.е организма им е по-стар и не толкова свеж като моя.Благодаря ви предварително :)
09.07.07
17:12
Няма никакви проблеми. Миналото лято свалих 14кг само мазнини, само защото спазвах режим на ядене (точен час) и малко хляб. Нищо друго не бях пил, не бях правил нищо специално..освен по 15км на ден пеша в най големия пек в планината :) и тва за 2 седмици
и аз свалих доста повече даже ама акоо знаех отначало как става немаше да се наеба да сваля мускули и да се мъча като идиот амаа се пак влезнах в релсите :)
казано от TicoTorres на 09.07.07, 13:33:
Здравейте!Аз съм на почти 17 години,но имам 10-13 излишни килограма,които искам сега лятото,когато съм свободен и неангажиран да ги сваля.Правя упражнения-коремни преси,тичам,ходя доста всеки ден.Искам да попитам дали е много и дали няма да имам някакви проблеми-от здравословен характер.Аз лично смятам,че няма да имам,защото организма ми е млад,силен и може да се освободи от тези излишни тластинки :) Но искам да се допитам и да специалисти.Знам примерно,че много хора са отслабвали и по-голямо количество килограми за по-кратко време,а и са били далеч по-възрастни от мен,т.е организма им е по-стар и не толкова свеж като моя.Благодаря ви предварително :)
Можи едва ли ще имаш някви проблеми ама зависи колко си висок и колко тежиш в момента, защото ти в огледалото може да се виждаш пълничък а всъщност да не си и като отслабнеш с 10 - 13 кила да не станеш грозен. 8-/
10.07.07
07:07
Благодаря за всички отговори :) Исках да питам защото съм чувал какви ли не неща и определения за бързото сваляне за едно лято примерно-увисване на кожата,сърдечни проблеми и т.н