09.07.07
08:14
След 3 часа заминавам на море...Изчислих си че ще спестя около 400 лв(наще много ми дадоха :) ). Бих искал да ме насочите към някои продукт.Искам креатин и протеин и дами стигнат за около 3 месеца,поне.Мерси предварително.
09.07.07
19:08
За тези пари може да си позволиш и много повече неща : глутамин,витамини,BCAA.Съвета ми е да не си купуваш български :shut: , само от чужди фирми/американски и европейски/ ;-)
казано от mro на 09.07.07, 19:08:
За тези пари може да си позволиш и много повече неща : глутамин,витамини,BCAA.Съвета ми е да не си купуваш български :shut: , само от чужди фирми/американски и европейски/ ;-)
то и българските са “европейски” внос ама
Kупи си креатин прот. глутамин амино витамини
Мнението беше редактирано от BOR на 09.07.07 20:00.
Ами трябва ти около едно кило креатин и 6-7(15 либри) килограма протеин...Освен тях си вземи рибено масло и витамини...Заложи на по-сигурното-американското...
10.07.07
05:06
Аз все пак бих те попитал в какъв период си (покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини ...), защото безразборното купуване и употребяване на добавки е еквивалетно и на НЕприемането на добавки. :)
До тук поне е ясно, че протеин би могъл да си вземеш, другите добавки са в зависимост от отговора на въпроса ми.
400:8(lлв за кг пил гърби средно) = 50кг пилешко по 2.5(средно) кг на седмица = 20 седмици -> 5 месеца допълнително месо Период без месо няма :) .
Бъзик ;)
Протеина си ясен , към него витамини и БЦАА.Това е основното според ме другите пари може за креатин или ак или бърнер зависи много ...